Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pohapšeni kradljivci zlatnih lančića

rss

08.10.2013.

Uhapšeni se sumnjiče da su u period od avgusta do oktobra opljačkali 10 žena na ulici i na ulazima zgrada krali zlatni nakit

Pohapšeni kradljivci zlatnih lančića

Dejan B. (31) iz okoline Aleksinca, Dejan D. (34) iz Aleksinca i Katarina Lj. (21) iz Aleksinca, uhapšeni su zbog sumnje da su od 3.avgusta do 3.oktobra ove godine na području užeg centra Niša opljačkali 10 žena od kojih su krali zlatni nakit.

Oni su razbojništva počinili u Ulicama Đuke Dinić, Deligradskoj, Vožda Karađorđa, Cara Dušana, Nikole Pašića tako što su žrtvama prilazili sa sa leđa na ulici ili u ulazu zgrada i sa vrata im kidali zlatne lančiće.

Oni se sumnjiče i da su 3.avgusta, ove godine uveče u Ulici Dimitrija Tucovića uz pretnju pištoljem prinudili taksistu da ih vozi po gradu.

Istražni sudija je nakon saslušanja odredio 30 dana pritvora Dejanu D. i Dejanu B. dok je Katarinu Lj. pustio da se brani sa slobode.

Interesantno je da je Dejan D. izdržao petogodišnju kaznu jer je 2005. godine bacio bombu kašikaru na kuću Bratislava Manojlovića (42) i Gorice Stanković (40) iz Aleksinca. Oni su u tom napadu bili nepovređeni ali ih je desetak dana kasnije ubila Magdalena B. iz Bosanskog Šamca. Dejan. D. je iz zatvora izašao 3.decembra 2010.godine.

 


# Deligrad
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima