Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Likvidiran krunski svedok ubistva Aleksandra Jocića!

rss

19.10.2014. izvor: Kurir, Aleksinac.net

Motivi sukoba još se utvrđuju, ali se veruje da je ovo nastavak obračuna aleksinačkih kriminalnih grupa.

Likvidiran krunski svedok ubistva Aleksandra Jocića!

Darko Janković (36) iz Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je, pretprošle noći u kafani, Saši Dudiću (38) iz Niša, nožem naneo povrede od kojih je on izdahnuo u niškoj bolnici.

Zločin se dogodio u petak oko 22.30 sati.

- Darko je s grupom prijatelja sedeo u kafani kad je naišao Saša sa svojim društvom. Odmah su se posvađali, a izbila je i masovna tuča, tokom koje je Darko nožem ubo Sašu u stomak. Vlasnik kafane je pozvao policiju i Hitnu pomoć - kažu naši sagovornici iz istrage.

Darko i Saša su poznati u Aleksincu kao deo tamošnjeg kriminalnog miljea, a istražitelji proveravaju da li je ovo ubistvo u vezi sa obračunom u kojem je u januaru ubijen Aleksandar Jocić (29).

Rafal na auto

- Jocić je bio u svom „micubišiju“, na koji je ispaljen ceo rafal, a s njim je bio i Saša Dudić, koji je izbegao smrt zato što se sklupčao. Za Jocićevo ubistvo osumnjičen je Mića Urošević zvani Mića Četnik, koji je od tada u bekstvu. Saša je znao da je Darko kum Miće Uroševića i da mu je bio desna ruka, pa je zato između njih postojalo neprijateljstvo. Nesporno je, takođe, da je Saša Dudić bio svedok Jocićevog ubistva i time je bio direktna pretnja Uroševiću, pa se proverava da li je i to možda motiv Sašinog ubistva - kažu izvori Kurira.

 


# ubistvo Aleksandar Jocić Saša Dudić Mića Urošević Četnik Darko Janković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima