Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Glavne sestre Doma u Kulini podnele neopozivu ostavku

rss

27.08.2015. D. Ostojić

Glavna sestra Doma u Kulini, kao i još 4 medicinske sestre, koje su bile glavne odeljenjske sestre doma u Kulini, juče su podnele nepozivu ostavku.

Glavne sestre Doma u Kulini podnele neopozivu ostavku

Ostavke su zavedene u pravnoj službi doma.

Po, za sada, nezvaničnim informacijama kao razlog ostavki navodi se neslaganje sa načinom rukovođenja novog direktora mr Vojkana Stanojevića, doktoranda političkih nauka.

To je bio i poziv da za komentar kontaktiramo mr. Vojkana Stanojevića, doktoranda političkih nauka, koji nam je za Aleksinac.Net dao kratku izjavu koju prenosimo u celosti.

"Ostavke su lični činovi svakog od nas i ja ih neću komentarisati." ističe direktor Stanojević.

Za sada nemamo detaljnih informacija da li je rukovodstvo doma odlučivalo po primljenim ostavkama i da li će se to ikako odraziti na nesmetan rad ove institucije.

 

Komentara: 2


# dom Aleksinac.Net ostavka Kulina Vojkan Stanojević glavna sestra
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+12) (-11)

  ana 27.08.2015.
  Možda je došlo vreme da neko već jednom zavede red u toj ustanovi i da se stane na put javašluku i neradu!Bravo za direktora,samo napred!

 • (+4) (-1)

  DON KIHOT 10.09.2015.
  Red prvo treba zavesti u Ministarstvu za rad, boračku zaštitu i socijalnu politiku jer se tamo okupila klapa najviših funkcionera i stručnih radnika koja defakto opstruiše propise iz oblasti rada i socijalne zaštite.
  Jedna štih analiza dotacija za investicije, invsticiono održavanje i opremanje ustanova socijalne zaštite sigurno bi pokazala rasipanje državnih para u ovim teškim vremenima.
  Analiza kadrova koje imenuje ministar, misli se na direktore ustanova socijalne zaštitze, pokazala bi značajan broj psihopata-sociopata, mobera i ljudi lišenih empatije u direktorskim foteljama.
  Opšte je mišljenje da se do funkcije dolazi pomoću korupcije, odnosno lobiranja koje je bez korupcije nezamislivo.
  Kako su došli na funkciju, ovi "kadrovi" je tako i vrše. Isključivo u ličnom interesu. Nema tu ni "Z" od zakonitosti, ni "O" od organizacije rada.
  A krajnji štetnici su ovde radnici, korisnici usluga i Država Srbija.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima