Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dva NEVIDLjIVA u aleksinačkom fondu PIO?

rss

09.07.2014. D. Ostojić

Nakon što smo objavili vest da je šef aleksinačkog fonda PIO imao nastup neljubaznog ophođenja sa klijentom, do nas je došlo niz zanimljivih informacija.

Dva NEVIDLjIVA u aleksinačkom fondu PIO?

U želji da potražimo i zvaniča komentar obratili smo se direktoru PIO fonda Siniši Vasiću, ali nam on nije odgovorio. Šta smo zanimljivo saznali?

Jedna od najzanimljivijih informacija tiče se dvojice nevidljivih radnika u aleksinačkom PIO fondu.

Naime, po za sada nepotvrđenim informacijama, na platnom spisku aleksinačkog PIO fonda se nalaze dva radnika koja se nijednom nisu pojavila na posao. Njih beogradska centrala, koja tumači sistematizaciju, vidi kao radnike aleksinačkog PIO fonda, ali njih mesecima na poslu u Aleksincu niko nije video:

"Mi propadamo od posla, jer imamo dva radnika manje, tačnije nas Beograd vidi sa dva radnika više, koji zapravo kod nas nikada nisu ni došli na posao. Niko ih nije video, a platu primaju kao radnici zaposleni u Aleksincu. I svaki put kad se centrali u Beogradu požalimo, oni kažu da imamo dovoljno radnika, i ne veruju nam da dvojica zaposlenih u Aleksincu zapravo nikada nisu ni došli na posao." ističe naš sagovornik kome ne želimo da navodimo ime i prezime.

Mi ćemo danas ponovo poslati pismo gospodinu Siniši Vasiću sa molbom da prokomentariše ovaj slučaj.

Aleksinac.Net će redovno pratiti ovaj slučaj.

 

Komentara: 1


# Beograd PIO Aleksinac.Net Siniša Vasić
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-1)

    rudar 13.07.2014.
    Nije to ništa,na Aleksinačkom rudniku je vidnjiv Bakić Sladjan zaposlen da završi vikendicu direktora Furtule sa jamskom platom radio na tome dve godine,,sada kao nagradu je oružar čete pišu mu se nadnice na rudniku a radi privatno kao majstor možemu se,furtula preduzetnik.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima