Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dom zdravlja akreditovan na period od 7 godina

rss

05.12.2016.

Danas je, na svečanosti organizovanoj u amfiteatru Doma zdravlja Aleksinac, koordinator Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije, gospodin Vlado Davkovski, uručio sertifikat o akreditaciji Doma zdravlja Aleksinac na 7 godina, direktoru Doma zdravlja Aleksinac dr med. Rodoljubu Živadinoviću.

Dom zdravlja akreditovan na period od 7 godina

Svečanosti je prisustvovao i novi predsednik Upravnog odbora Doma zdravlja Aleksinac, dr med. Zoran Aleksić.

Gospodin Davkovski je predao i Završni izveštaj o akreditaciji za Dom zdravlja Aleksinac, shodno čijim zaključcima je Dom zdravlja dobio akreditaciju na 7 godina. Podsećamo, da je prethodna akreditacija bila dobijena na 3 godine, što govori o značajnom napretku Doma zdravlja po pitanju primene svih usvojenih procedura, ali i po pitanju svih drugih aspekata rada.

Dom zdravlja Aleksinac zahvaljuje se svim zaposlenima na doslednom poštovanju standarda i kriterijuma akreditacije, na korektnoj saradnji koja je tokom prethodne 3 godine akreditacije podignuta na viši nivo.

U ovoj ustanovi su posebno zahvalni Opštini Aleksinac, koja je  podrškom i finansijskom pomoći od preuzimanja osnivačkih prava nad Domom zdravlja Aleksinac, pomogla vraćanje dugovanja iz perioda kada je osnivač ustanove bila Republika Srbija, ali i nabavkom potrebnu opremu i sve drugo što nam je bilo neophodno za uspostavljanje normalnog rada.

Korišćeni materijali Doma zdravlja Aleksinac

Komentara: 1


# Dom zdravlja akreditacija Zoran Aleksić Rodoljub Živadinović
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+43) (-0)

    Korisnik usluga DZ. 05.12.2016.
    Za nas pacijente, neuke, da li to sada znaci da necemo vise morati da idemo kod privatnika kada nas posalju, da placamo, i kupujemo lekove u privatnim apotekama jer ne zele da napisu one koji idu na recept i da ce konacno poceti da se postuje satnica kad zakazemo telefonom pregled. Samo pitam, nisam zlonameran, kao pacijent imam na to pravo,odmah da predupredim mogucu politizaciju pitanja.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima