Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački putari spremni za sneg

rss

08.02.2015. izvor: Radio Aleksinac

Aleksinački putari spremni dočekuju najavljeni sneg, potvrdio je za Radio Aleksinac zamenik direktora Javnog preduzeća za puteve Saša Stevanović.

Foto: Aleksandar Gvozden

On je naveo da trenutno dežura jedna ekipa, ali da će sa inteziviranjem padavina, ukoliko to bude ptrebno, biti oformljene i ostale intervente ekipe.

- Što se tiče mehanizacije i sredstava za rad, nama je sve ispravno i spremno. Po ugovoru o zimskom održavanju i po usmenim ili pisanim nalozima dežurnog iz Direkcije, mi prilagođavamo naše intervencije, od osposobljavanja kritičnih tačaka, uspona, oštrih krivina, mostova, propusta, do kompletnog osposobljavanja puteva. Kako se formiraju nalozi iz Direkcije, tako i mi intervenišemo.

Stevanović navodi da je za formiranje i potpuno opremanje jedne interventne ekipe dovoljno svega desetak minuta, tako da nema bojazni da će, kada Direkcija izda nalog, ova služba zakasniti sa izvršenjem zadatka.

 

video...

Komentara: 5


# Direkcija Preduzeće za puteve JP Saša Stevanović zima
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-1)

  Aleksandar 08.02.2015.
  Prošlog puta prema Vakupu nisu ni pipnuli. Išla je hitna pomoć u tom pravcu, ispred njih kamion, ali sa podignutim plugovima i bez bacanja soli.
  Ne znam da li je kriva direkcija ili ove preduzeće, ali je bruka da celo selo bude odsečeno. Bilo je barem 10 cm leda na putu.

 • (+18) (-1)

  Peca 08.02.2015.
  Direkcija nek popravi sijalice po gradu, a ne daidemo po mrak, do zitkovca mrkli mrak!

 • (+14) (-2)

  Pa ne zovu ga za dzabe Buzda 09.02.2015.
  Sasa Stevanovic Buzdovan

 • (+17) (-1)

  Beogradski drum spreman za zimu...bas 09.02.2015.
  Sramota,toliko Vas ima u tom preduzecu da je svako od vas bacio po saku soli do ovog ne bi doslo.Sva sreca sto nije neko dete povredjeno jer se jutros desio lancani udes bas kad deca idu u skolu.Sve vise verujem da nikog mislim na vlastodrsce uopste ne zanima grad i ljudi u njemu ....

 • (+3) (-0)

  Sramota za Nesu radikala 09.02.2015.
  Sasa Stevanovic je visoki clan SNSa, i oni su ga postavili da bude zamenik direktora, da prima debelu platu a da nista ne radi, a svi znaju da je nesposoban


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima