Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Ražanjsko" finale "aleksinačkog" kupa

rss

09.05.2016. Milan Milojević

U sredu 11. maja 2016. god. sa početkom u 17,15 časova, u Ražnju, na stadionu FK "Bukovik", odigraće se finalna utakmica KUP-a FSO ALEKSINAC.
Sastaju se FK Bukovik iz Ražnja i FK Polet iz Vitoševca.

"Ražanjsko" finale "aleksinačkog" kupa

FSO Aleksinac izašao je u susret ekipama sa teritorije Ražnja, da se finale KUP-a odigra u Ražnju, kako bi se animirao veći broj gledalaca, jer su obe ekipe sa teritorije Ražnja, ali pripadaju FSO Aleksinac.

FSO Aleksinac od ove sezone uveo je novinu da sve ekipe koje su se plasirale u polufinale KUP-a dobiju garnituru štucni u bojama kluba, a ekipe koje su se plasirale u finale, lopte.

Još jedna novina u radu FSO Aleksinac. Takođe od ove sezone FSO Aleksinac stavlja akcenat na razvoj mladih igrača sa teritorije koju pokriva Savez (Aleksinac, Ražanj, Svrljig). Kao predigra finala sa početkom u 15 časova odigraće se selektivna utakmica za igrače koji su 2001/2002 godište. Sastaće se reprezentacija FSO Aleksinca 01/02 i ekipa FK Radnički iz Niša.

Igrače sa naše teritorije selektirali su treneri mlađih kategorija Goran Čudić iz Aleksinačkog Napretka i Aleksandar Zemljak iz Rudar ALPOSA sa Aleksinačkih Rudnika.

FSO Aleksinac nastaviće i u narednom periodu da organizuje što više ovakvih utakmica sa jakim i zvučnim protivnicima različitih uzrasta. Lepa prilika za mlade igrače da se dokažu nekoj od zvučnijih ekipa i tako možda i napreduju u fudbalskoj karijeri.

Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu na stadion Bukovika i uživaju.

Da podsetimo u polufinalu : Bukovik – Vukašinovac 1:0 i Polet - Morava 4:4 – penalima 3:2.

Komentara: 0


# fudbal Goran Čudić Aleksandar Zemljak Vukašinovac kup SO Aleksinac Bukovik FK Polet FK Vitoševac
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}