Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pobeda stonotenisera u Vlasotincu

rss

16.03.2015.

U nedelju 15. 03. 2015. odigrana je utakmica 8. kola lige Srbije jug B između domaćine ekipe STK "Rosulja 016" iz Vlasotinca i gostujuće ekipe STK "Nestrus" iz Vitkovca.

Pobeda stonotenisera u Vlasotincu

U pitanju je bio derbi prvenstva, pošto su se sastale prve dve ekipe na tabeli. Upešnija je bila ekipa "Nestrusa" i zasluženo slavila rezultatom 4-2. Osma pobeda u isto toliko mečeva i samim tim je, dva kola pre kraja prvenstva, obezbeđen ulazak u viši rang takmičenja tj. Kvalitetnu ligu Srbije.

"Ovo je istorijski uspeh jednog malog kluba iz još manjeg sela Vitkovca, a samim tim i stonog tenisa uopšte u Aleksinačkoj opštini. Šta reći više, osim, čestitati igračima na lavovskoj borbi i požrtvovanju za svaku lopticu i svaki poen. Naravno treba istaći i požrtvovanje predsednika kluba, Gajić Miroslava, koji je i doprineo stvaranju jedne ovakve ekipe što moralno, a što i finansijski. Naša ekipa treba da odigra još dva kola do kraja prvenstva i to protiv ekipe iz Bele Palanke (19. 04.), a posle toga nam u goste dolazi ekipa iz Vladičinog Hana (25. 04.) i nadamo se pozitivnom rezultatu kako bi na najlepši način završili ovo prvenstvo." reči su kapitena ekipe Dalibor Davidovića.

 


# Stoni tenis Vitkovac Vlasotince STK Nestrus Dalibor Davidović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima