Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OPŠTINSKA LIGA: Tešičani samuju na vrhu

rss

20.10.2019. Milan Milojević

Prvi poraz Ljubešana, Dobrujevčani srećno do pobede u Trnjanu, Radevčani sigurni protiv Mozgovaca.

Detalj sa utakmice Jastrebac-Škriljac

Tešičani su u derbiju kola došli do tri dragocena boda. Jesu domaći imali posed lopte ali su se mučili u prvom poluvremenu. Jedini pogodak u tom periodu susreta postigao je mlađani Darko Cenić u 39 minutu. Drugo poluvremene počelo je sa nekoliko izrazitih prilika za domaće. Međutim, u tim situacijama na visini zadatka bio je golman gostiju Marjanović. Rezervista Aleksandar Stefanović u 66 minutu koristi lošu postavku golmana, kome je i sunce zasmetalo i duplira prednost. Dva minuta kasnije brzonogi Stefan Miletić beži odbrani Tešičana i smanjuje rezultat. Pobedu domaćih donosi još jedan rezervista u 79 minutu Slobodan Vukadinović.

Radevčani su u laganom ritmu pogocima dvostrukog strelca Bogdana Rakića pobedili mladu ekipu Tempa.

Dobrujevčani su teže nego što su očekivali pobedili domaći Borac u Trnjanu. Domaći su od 18 minuta vodili golom Miloša Zlatanovića, da bi gosti preko Stefana Vukić u 57 minutu došli do izjednačenja. Osam minuta kasnije domaći ponovo dolaze do prednosti. Ovog puta strelac je bio rezervista Stefan Kostadinović. A onda u šest minuta potpuni preokret. Prvo je iz kaznenog udarca poravnanje doneo Ivan Jovanović u 75 minutu, da bi Stefan Vukić u 81 minutu postigao svoj drugi pogodak na utakmici i svojoj ekipi doneo velika tri boda.

Za iznenađenje dana pobrinuli su se igrači Poleta iz Vitoševca, koji su na svom terenu naneli prvi poraz ekipi Crvene Zvezde.

Epitet najmaleroznije ekipe opštinske lige sigurno ide ekipi iz Gornje Peščanice koja četvrtu utakmicu u prvenstvu gubi u poslednjim trenucima utakmice.

 

SEMAFOR 7.KOLA :

 

Jastrebac – Škriljac  3:1

Polet (R) - Tempo 2:0

Polet (V) - Crvena Zvezda  2:0

Rutevac – Ratar  1:0

Borac – OFK Sloga  2:3

Vukašinovac - Jedinstvo 0:0

 

Na tabeli prvo mesto zauzima ekipa Jastrepca sa maksimalnih 21 bodom, od drugog do četvrtog mesta slede OFK Sloga, Crvena Zvezda i Polet iz Radevca koji imaju po pobedu manje, na začelju Tempo i Vukašinovac imaju po dva osvojena boda.

 

 

Sledećeg vikenda u Dobrujevcu u velikom derbiju domaća Sloga dočekuje Polet iz Radevca.


# fudbal Aleksandar Stefanović Vukašinovac opštinska liga Ivan Jovanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima