Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OPŠTINSKA LIGA: Dobrujevčanima jesenji derbi u Tešici

rss

03.11.2019. Milan Milojević

Ljubešani i Radevčani sigurni

Ekipe Jastrepca i OFK Sloge, sa službenim licima pre početka derbija

Derbi jesenjeg dela prvenstva koji se sa nestrpljenjem očekivao pripao je potpuno zasluženo gostima iz Dobrujevca. Domaći su imali čist zicer na svom terenu da overe jesenje počasti, ali nisu uspeli. A sve je počelo kako se poželeti može za njih. Milan Kostadinović u 2 minutu donosi neopisivu radost svojim saigračima. Međutim, to kao da ih uljuljkalo i gosti u 19 minutu preko Stefana Vukića dolaze do izjednačenja. Šest minuta kasnije najbolji strelac gostiju i opštinske lige Ivan Jovanović preokreće rezultat. Igralo se žustro, borbeno, na momente nervozno jer je ulog bio veliki. U 43 minutu svojim drugim pogotkom iz kaznenog udarca Stefan Vukić duplira prednost, kojim se odlazi na veliki odmor.

U nastavku domaći pojačavaju svoje atake ka golu Dobrujevčana. To im se isplatilo u 52 minutu, kada danas vrlo dobri sudija Radosavljević pokazuje po drugi put na belu tačku. Odlični golman Dobrujevčana Dragan Ivanović čita šut iskusnog Slobodana Vukadinovića a rezultat ostaje isti. Do kraja domaći ipak uspevaju samo da ublaže poraz preko mlađanog Andrije Stojanovića u poslednjim trenucima utakmice.

Radevčani su minimalno na svom terenu porazili goste iz Bobovište, te ostali u trci za viši rang. Gol vredan tri boda postigao je Nenad Mihajlović u prvom poluvremenu.

U Trnjanu u komšijskom derbiju bolji je bio sastav Crvene Zvezde iz Gornjeg Ljubeša.

Videli smo pravu goleadu u Vitoševcu između domaćeg Poleta i gostiju iz Gornje Peščanice, koji su na ovaj susret došli sa samo osam igrača u polju, te se držali samo prvo poluvreme. U nastavku je postojao samo jedan tim i na kraju ubedljiva pobeda. Istakao se dvostruki strelac David Kadrić.

Još jedna goleada viđena je u Subotincu, gde domaći Škriljac nije imao milosti prema golobradim mladićima iz Mozgova, te im do vrha napunili mrežu. Aleksandar Milošević i kapiten Bojan Jaćimović postigli su po tri pogotka.    

 

SEMAFOR 9.KOLA :

 

Jastrebac – OFK Sloga 2:3

Polet (V) – Ratar  7:2

Škriljac - Tempo 10:0

Polet (R) - Jedinstvo 1:0

Vukašinovac - Rutevac   1:1

Borac - Crvena Zvezda 1:2

 

Na tabeli je gužva. Na deobi prvog mesta sada se nalaze ekipe OFK Sloge iz Dobrujevca, Crvene Zvezde iz Gornjeg Ljubeša i Jastrepca iz Tešice. Razdvaja ih samo gol razlika. Radevčani su četvrti sa pobedom manje, na začelju Tempo iz Mozgova ima dva osvojena boda.

 

 

Sledećeg vikenda u Gornjem Ljubešu igra se novi derbi, kada domaćoj Crvenoj Zvezdi dolazi u goste Polet iz Radevca. Još jedna zanimljiva utakmica videće se u Dobrujevcu, gde domaća Sloga dočekuje vrlo dobri sastav Škriljca.


# fudbal Bobovište Vukašinovac opštinska liga Ivan Jovanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima