Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novi dresovi stigli za rukometašice iz Aleksinca

rss

30.06.2021. Mocart sport

„Drago nam je što Mocart vodi računa o malim klubovima na jugu Srbije“, kaže Dejan Pavlović iz ŽRK Aleksinac.

Foto: Saša Gidra Marković

Košarka, odbojka, rukomet ili fudbal - nije bitno o kom se sportu radi, niti koji je nivo takmičenja u pitanju, kompanija Mocart je uvek tu da pomogne i bude najverniji navijač. Ova podrška ja važna za više od 6000 sportista koji su kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ dobili opremu.

Dres sa znakom „M“ za njih je bio velika motivacija, pa su u narednim utakmicama nizali samo uspehe. Ovo je slučaj i za ŽRK Aleksinac.

„Drago nam je što Mocart vodi računa o malim klubovima na jugu Srbije. Namerno kažem malim, jer smo mlada ekipa koja je nastala pre tri godine. Nekada je naš tim, krajem devedesetih bio poznat i takmičio se u najvišem rangu zajedničke države. Od 2000. godine, klub je prestao da se takmiči, sve do pre neku godinu, kada smo mi ponovo pokrenuli priču i uspeli da sa decom školskog uzrasta ponovo oživimo klub. Lokalna samouprava je glavni finansijer, ali sa sredstvima koja su nam dodeljena za ovu godinu, a ona su dovoljna samo za takmičenje i prevoz, mi zaista ne bismo mogli da kupimo ovako lepe i kvalitetne dresove. U malim i ekonomski slabijim gradovima, teško je naći firmu, koja želi i koja je društveno odgovorna da pomogne bilo kome među nama. Zato smo veoma zahvalni na poklonu našoj mladoj ekipi“, kaže Dejan Pavlović iz ŽRK Aleksinac.

Podsetimo, i tokom epidemije korona virusa, regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je sa akcijom „Novi dresovi za nove šampione“, a oprema je stigla mnogim klubovima širom Srbije, regiona i dijaspore. Dres na kome piše Mocart u 2020. obuklo je oko 1.000 igrača iz više od 40 klubova.

Izvor

Komentara: 0


# Aleksinac ŽRK Kladionica Mocartsport
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima