Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Klub "Nif" uspešan na međunarodnom džiu džicu turniru u Sloveniji

rss

04.03.2019.

U subotu i nedelju, 2. i 3. marta 2019. godine u sportskoj hali „Tabor“ u Mariboru u Sloveniji održan je 15. međunarodni turnir "Maribor OPEN 2019" i 2. kolo regionalne Jadranske džiu džicu lige.

Klub "Nif" uspešan na međunarodnom džiu džicu turniru u Sloveniji

Na turniru "Maribor OPEN 2019" koji je ove godine imao status evropskog kupa i bio bodovan za međunarodne rang liste, nastupilo je oko 500 takmičara iz 26 klubova iz 15 država Evrope: Austrije, Italije, Mađarske, Nemačke, Belgije, Poljske, Izraela, Rumunije, Hrvatske, Bugarske, Crne Gore, BiH, Srbije, Makedonije i Slovenije.

Takmičari kluba "NiF" ostvarili su zapažen rezultat osvojivši 5 medalja: 2 zlatne, 2 srebrne i 1 bronzanu. Ostaje žal za izgubljena dva finala gde su nijanse odlučivale ali našim takmičarima je nedostajala sportska sreća.

Zlatne medalje osvojili su:
- Danijela Joić u kategoriji nada (U14) -57kg
- Filip Trajković, u kategoriji: juniori (U21) -94kg

Srebrne medalje su osvojili:
- Nikola Petrović, u kategoriji kadeti (U16) -60kg
- Andrija Bogdanović, u kategoriji kadeti (U18) -81kg

Bronazanu medalju je osvojio: 
- Nikola Trajković, u kategoriji seniori (+21) -85kg (zbog povrede nije mogao da odradi svoj 4. meč u kategoriji i domogne se višeg plasmana)

U ekipnom takmičenju održano je 2. kolo regionalne Jadranske džiu džicu lige u kome su takmičari kluba "NiF" imali jedan meč sa ekipom „Feniks“ iz Podgorice, Crna Gora, i izgubili rezultatom 5:1. Naša podmlađena ekipa je dala sve od sebe i trudila se da dosledno brani boje svog kluba, našeg grada i naše zemlje, ali su za protivnika imali veoma jaku i iskusnu ekipu.

Nastupili su sledeći takmičari:

  •     - Nikola Trajković iz Aleksinca
  •     - Andrija Bogdanović iz Aleksinca
  •     - Nikola Petrović iz Moravca
  •     - Mladen Milovanović iz Aleksinca
  •     - Filip Trajković iz Aleksinca
  •     - Miloš Miljković iz Vakupa


# džiu džicu Nikola Trajković Filip Trajković N&F džiu džicu klub NIF Nikola Petrović Miloš Miljković Andrija Bogdanović Danijela Joić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima