Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

„N&F“ na letnjem džiu-džicu kampu i pripremama reprezentacije

rss

17.08.2017.

U organizacji Džiu džicu saveza Srbije od 9. do 15. avgusta 2017. god. u Apatinu i Banji Junaković održan je Letnji džiu džicu kamp, a u sklopu toga i reprezentativne pripreme za sve uzrasne kategorije.

„N&F“ na letnjem džiu-džicu kampu i pripremama reprezentacije

Na kampu je učestvovalo 112 takmičara iz Srbije i 8 takmičara iz Mađarske. Kamp je vodio selektor reprezentacije Srbije prof. Kopas Janoš iz Novog Sada.

Na kampu je učestvovalo 9 takmičara – članova Džudo i džiu džicu kluba „N&F“ Aleksinac, i to:
- Stefan Jović iz Aleksinca
- Nikola Petrović iz Moravca
- Nikola Marković iz Moravskog Bujmira
- Miloš Miljković iz Vakupa
- David Janković iz Moravca
- Filip Trajković iz Aleksinca
- Milan Stefanović iz Aleksinca
- Nemanja Pejčić iz Aleksinca i
- Nikola Trajković iz Aleksinca

U sklopu kampa je održan sudijski seminar na kome su tri člana aleksinačkog kluba polagala i stekla nova sudijska zvanja, za Opštinskog sudiju u džiu džicu položili su Stefan Jović i Filip Trajković, dok je zvanje Regionalnog sudije stekao Nikola Trajković.

Na kampu je održano i polaganje za učenička i majstorska zvanja u džiu džicu na kome je Filip Trajković uspešno položio i postao nosilac majstorskog zvanja – crni pojas 1. DAN.

Na reprezentativnim pripremama učestvovali su takmičari koji će sa reprezentacijom Srbije učestvovati na Otvorenom balkanskom prvenstvou, koje se održava od 22. do 24. septembra 2017. god. u Podgorici u Crnoj Gori, a među njima su se kvalifikovali čak petorica članova aleksinačkog kluba koji će braniti boje naše zemlje, i to:
- Miloš Miljković, kadeti -73kg
- Nemanja Pejčić, kadeti +81kg
- Stefan Jović, juniori -69kg
- Nikola Trajković, juniori -77kg i
- Filip Trajković, juniori -94kg.

Pripreme takmičara će se nastaviti u Aleksincu i Sokobanji u organizaciji kluba.

Komentara: 1


# džiu džicu Nikola Trajković Filip Trajković N&F džiu džicu klub NIF Nikola Petrović Miloš Miljković Nemanja Pejčić David Janković Apatin
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+9) (-9)

    zivorad-zika 17.08.2017.
    mnogo mi je drago kada vidim da nasa deca iz aleksinca idu i ucestvuju svuda po kampovima i takmicenjima , to ljudi neznaju da postuju i vrednuju . ova deca su to i zasluzila gledao sam ih ispred doma kulture ona su blago neprocenjivo , cestitam njigivom treneru trajkovicu kamo srece da ih ima jos ovakvih


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}