Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Fudbalski rezultati Zone "Istok" i Nišavske okružne lige

rss

11.03.2019. Milan Milojević

Konačno se bubamara zakotrljala i na terenima nižih liga. Rezultati naših klubova u ligama Zone ,,ISTOK’’ kao i Nišavskoj okružnoj ligi uglavnom su očekivani, jedino je malo iznenađenje ubedljiv poraza Kormanaca na svom terenu.

Foto: arhiva

ZONA "ISTOK"

Ekipa iz Subotinca u prvom prolećnom kolu sa gostovanja iz dalekog Majdanpeka donosi vredan bod, rezultat je bio 1:1, dok su rudari na Aleksinačkom Rudniku još jednom razočarali svoje simpatizere porazom od ekipe ,,Kablova’’ iz Zaječara rezultatom 1:2. Jedini gol za domaće postigao je najstariji i najiskusniji igrač Aleksandar Zemljak. U ostalim susretima nije bilo iznenađenja tako da je Knjaževački ,,Timočanin’’ uvećao svoju prednost u odnosu na svog prvog pratioca.

SEMAFOR 16.KOLA :

RFK Majdanpek – Moravica 1:1

Rudar ALPOS – Kablovi 1:2

Svrljig – Bukovik 2:2

Malošište – Đerdap 1:2

Naša Krila 1936 – Timok 1919 2:3

Timočanin – OFK Slatina 2:0

Brodoremont – Orljane 1:0

Hajduk Veljko – BSK  odloženo

NIŠAVSKA OKRUŽNA LIGA

Jesenji prvak iz Žitkovca protutnjao je Čapljincem i častio domaćina sa šest lakih komada. U sigurnoj pobedi golove su postigli Krstić, Ristić (2), Stanković (2) i Janković. Aleksinački Napredak se i dalje muči, ovog puta minimalna pobeda protiv fenjeraša iz Padine. Palilulci su primili ,,petardu” u Batušincu, dok su Kormanci na svom terenu potonuli protiv Doljevčana i primili četiri pogotka. U komšijskom derbiju u Gredetinu, ekipa iz Krušja je osvojila veoma važna tri boda protiv Gornjoljubešana i odmakla iz opasne zone. Gosti još jednom potvrdili zašto su najnedisciplinovanija ekipa u ligi. Golove za Krušijane postigli Ljubisavljević i Mladen Milošević iz kaznenog udarca.

SEMAFOR 18.KOLA :

Padina – OFK Napredak 1929  0:1

Napredak 2012 – Crvena Zvezda  2:1

Sloga – Doljevac 1971  0:4

Radnički 1947 – Morava  1:6

Mladost – Palilula  5:0

Moravac (ZT) – Radnički 1924 1:1

Elid – Rasovača  0:3

Zemljoradnik – Moravac (Č) 2:0

Naisus 1977 – slobodan

Izvor


# fudbal Moravac Moravica Alpos Gredetin Aleksandar Zemljak Milan Milojević Nišavska okružna liga niška fudbalska zona Mladen Milošević
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima