Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Fudbalski rat" se nastavlja: Demanti FSO Aleksinac

rss

18.01.2016.

Ne smiruju se strasti u fudbalskom svetu, novi demant FSO Aleksinac je upravo stigao.

"Fudbalski rat" se nastavlja: Demanti FSO Aleksinac

Aleksinac net ponovo  eskluzivno  obaveštava svoje čitaoce  o „fudbalskom  ratu“ susednih opštinskih fudbalskih saveza.

FSO Aleksinac u obavezi je da upozna sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu o stvarnim dešavanjima u FUDBALSKOM SAVEZU NIŠAVSKOG OKRUGA.  Reakcija iz FSO Merošina je očekivana i krajnje smešna. „NN GOSPODO IZ MEROŠINE“ hvatate se za datume jel 12 ili 13, za nešto što se očigledno potkralo kao greška prilikom kucanja dopisa.

Izvršni FSO Aleksinac odbor je održan 12.01.2016. godine i na tom istom IO donešeno je niz odluka o daljim koracima FSO Aleksinac na osporavanju nelegitimno održanih izbora u sudijskoj organizaciji Nišavskog okruga i osporavanju nelegitimnih odluka izvršnog odbora FS Nišavskog okruga. Vi pričate o demokratiji i demokratskim izborima? Treba da vas je sramota da pomenete reč DEMOKRATIJA. Sramota! Vi koji ste sudijske izbore na okrugu dobili na sraman i nelegitiman  način. Vaš kandidat, izbore za predsednika sudijske organizacije Nišavskog okruga  dobio je tako što je izvršen pritisak na neke naše članove da moraju po svaku cenu da se pojave na izborima i daju vam legitimitet, uz niz pretnji vezanih za nastavak njihove sudijske karijere, zašto o tome ne obavestite javnost.

Mi se ne bavimo uvredama i pretnjama kao vi, ali se bavimo istinitim izveštavanjem javnosti o sramnim radnjama iz Merošine i Doljevca. Vi dobro znate da je na dva naša člana sudijske organizacije koji su bili određeni kao delegati na skupštini sudijske organizacije izvršen pritisak i da ste jedino tako i mogli dobiti izbore. Zašto ne obavestite javnost da ste do avgusta meseca imali 10 sudija i instruktora zajedno i da niste mogli da pokrijete ni vaše opštinsko takmičenje koje je osporavano čak i od vaših ljudi iz Merošine koji su tvrdili da većina tih utakmica nije ni igrana, jer niste imali službena lica za iste. Sada ste odjednom napravili 46 sudija i instruktora kako bi nekako mogli da parirate Aleksincu.

Obavestite javnost da ste u sukob sa Aleksincem ušli da bi zaštitili Dragana Stanisavljevića – Svrlje,  koji je godinama direktno uticao na to da sudije iz Merošine, a i iz Doljevca ne napreduju na listi, a sada ga je Vaš nelegitimno izabrani predsednik sudijske organizacije Nišavskog okruga stavio kao delegata prema skupštini fudbalske organizacije. Navodno je on ispred Aleksinca, a dobro znate da obmanjujete narod, jer Dragan Stanisavljević – Svrlja koji je u dilu sa vašim predsednikom saveza nema podršku sudijske organizacije Aleksinca, FSO Aleksinac i klubova sa teritorije Aleksinca.

Navodno Aleksinac ima dva predstavnika u sudijskoj. Ima, jednog Svrlju koji je u dilu sa vama i ima jednog našeg na koga je izvršen pritisak da mora da dođe i glasa onako kako vi kažete. Pišite malo o tim pritiscima. Pišete da Aleksinac ima 22, a Merošina i Doljevac zajedno 22 delegata. Napišite da FSO Aleksinac ima 3, Merošina 3 i Doljevac 3 delegata na skupštini, a da je na svim ostalim okruzima pa čak i na regionu drugačije regulisano. Da su ovde izbori kao i u celoj Srbiji FSO Aleksinac dao bi 6-7 (33 kluba i 2 kluba mlađih kategorija registrovanih u APR. koje Meca nije priznao), Merošina 3 ( 15 kluba), Doljevac 3-4 (19 kluba).

Tako bi bili ravnopravni i tako se sprovode izbori u ostalim delovima Srbije. Statut FS Srbije i FS Regiona jasno je definisao da je broj delegata koji savezi daju određen prema veličini saveza i broju klubova, a nikako 3-3-3. U statutu FS Nišavkog okruga ne piše ništa, tako da vi možete određivati delegate onako kako vi želite. Po tom statutu kada ste jednom predsednik, narednih 100 god. ste predsednik Vi ili onaj koga vi želite, jer vaš IO određuje koliko ko daje delegata. Pa toga nema nigde u svetu.

Jedna kuća sa pet punoletnih članova domaćinstva ne može na glasanju za predsednika države da ima dva glasa kao i druga kuća koja ima dva punoletna člana. Daju jedna 5, a druga 2 glasa. Malo smo vam uprostili, ako vam je nejasno „NN GOSPODO IZ MEROŠINE“. Vi se brinete o MECI! Lepo sa vaše strane, ali znajte, Meca je pre par meseci, pred 5 svedoka rekao da ako ga mi podržimo da bude predsednik biće, jer je statut tako napravio da može biti predsednik koliko hoće. DOŽIVOTNI! Mi smo to odbili i od tog trenutka on radi za vas, a protiv interesa sporta u Aleksincu. „NE MOŽETE BITI DOŽIVOTNI PREDSEDNIK STAMENKOVIĆU“ Pišući vama morali smo se obratiti i njemu kao vašem članu, koga vi pokušavate da odbranite i mi vam se duboko IZVINjAVAMO zbog toga!

Zašto štitete čoveka koji je godinama mešetario na Nišavskom okrugu i koga ste čak i vi u jednom trenutku hteli da najurite iz Nišavskog okruga, sve dok jednog trenutka vaš predsednik fudbalske organizacije nije ušao u dil sa njim. Recite svima da vaš predsednik direktno zadnjih godina utiče na regularnost ionako najneregularnije lige u Srbiji. Kako? Pa tako „NN GOSPODO IZ MEROŠINE“ što je u direktnom sukobu interesa svojim angažovanjem i funkcijama. Predsednik FSO Merošina je i član izvršnog odbora FS Nišavskog okruga i predsednik kluba koji se takmiči na Nišavskom okrugu i direktno odlučuje o nekim odlukama podizanjem ruke ZA ili PROTIV zavisno od toga odgovara li to klubu FK “RASOVAČA“ ili ne. Verovatno je tako naučio od svog MENTORA, Dragana Stanisavljevića – Svrlje koji je godinama bio: potpredsednik sudijske organizacije okruga, član izvršnog odbora sudijske organizacije Nišavskog okruga, predsednik komisije za unapređenje sudija Nišavskog okruga, komesar za delegiranje sudija i delegata na Nišavskom okrugu i na kraju zajedno sa vašim predsednikom i član izvršnog odbora fudbalskog saveza Nišavskog pkruga.

Naravno da će onda FK “RASOVAČA“ biti klub koji je u vrhu Nišavskog okruga kada ima ljude koji su u svakom pogledu u sukobu interesa. Obavestite javnost da se na Nišavskom okrugu zbog vašeg predsednika, sukoba interesa u komese nalazi i FK“RASOVAČA“ desio niz incidenata, prekida i kojekakvih situacija koje je izazvao direktno vaš predsednik saveza sa svojim klubom. Toga budite sigurni nema nigde u zemlji Srbiji, da se jedan savez, jedan predsednik budu u tolikom sukobu interesa i da brinu više o Draganu Stanisavljeviću – Svrlji, nego o svom klubu sa možda najvećom tradicijom u tom kraju FK “RAD“.

Više se brinete da ne propadne Svrnja nego FK “Rad“ - Merošina. Naravno, ako srozate FK“RAD“ moći će predsednika sa svojim klubom da vedri i oblači po Merošini. Zapitajte se malo, šta vi to radite „NN GOSPODO IZ MEROŠINE“. Pominjete Statut Fudbalskog saveza Nišavskog okruga. Pa taj Statut nije postojao do pre nekoliko dana. Ni tajna služba nije mogla doći do njega, jer ga je vaš ortak iz Aleksinca, Miodrag Stamenković - MECA krio i čuvao kao malo vode na dlanu. Znate li „NN GOSPODO IZ MEROŠINE“ datum donošenja tog Statuta, i na kojoj je to skupštini izglasan taj Statut? Pitajte vašeg predsednika zna li on! Pitajte gosp. Stamenkovića ko i kada je doneo taj Statut. Izgleda da ga je doneo MECA, i napisao onako šturo i katastrofalno. Zato su mu ga vraćali više puta iz APR-a, i opet nije dobar. Znate li da taj Statut nije usklađen sa Statutima FSS i FS RIS već 4 godine, iako je to moralo da se uradi jako davno. Naravno da ste i vi neobavešteni kao i Meca koji je zadnjih 15 godina neobavešte šta se sve radi na Nišavskom okrugu na kome je on predsednik, ali ima vremena pročitaćete valjda i naučićete, a ako i ipak ne naučite pustite prave sportske radnike iz Merošine da se bave fudbalskim savezom, kada vi to već ne umete. O vašim ortacima Svrlji i Meci koji svoja mesta na FS NO dobijaju preko FSO Aleksinac, a rade direktno protiv FSO Aleksinac i klubova FSO Aleksinac više nekom drugom prilikom.

Još jednom obaveštavamo javnost da je ovo zvaničan stav IO FSO Aleksinac, a ne stav pojedinaca iz FSO Aleksinac šta god vi pisali „NN GOSPODO IZ MEROŠINE

SPORTSKI POZDRAV!

U Aleksincu, IO FSO Aleksinac 17.01.2016. godine

Komentara: 0


# Dragan Stanisavljević fudbal izbori Leonardo Matić Miroslav Stamenković Merošina SO Aleksinac Fudbalski savez
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}