Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

AK Napredak uspešan u Kruševcu

rss

11.08.2019.

U Kruševcu je 10.08.2019 održano poslednje 4. kolo letnje lige za mlađe pionirke i atletske škole, klub AK Napredak su predstavljali Martin Jovanović i Marija Živković.

AK Napredak uspešan u Kruševcu

Martin Jovanović je učestvovao u trci na 300m u katogoriji atletske škole B (2009. god.), i zauzeo je 8. mesto sa rezultatom 59 sekundi 50 stotih. Marija Živković je u trci za mlađe pionirke (2006/07. god.) na 300m zauzela odlično 4. mesto u jakoj konkurenciji sa rezultatom 48 sekundi 20 stotih što je njen novi lični rekord. Marija je poravila svoj lični rekord za više od 3,5 sekundi, ali je malo nedostajalo da dođe do bronzane medalje koja se osvajala sa rezultatom 47.50.

Očekuju nas pripreme za septembar mesec i da Marija na državnom prvenstvu pokuša da osvoji neku od medalja, konkurencija je veoma jaka i odlučivaće mali detalji kao i na ovom takmičenju.

Marija je potvrdila svoj veliki napredak za veoma kratko vreme i očekujemo u narednom periodu da u svim disciplinama koje bude trčala popravlja svoje najbolje rezultate. Medalja je bila jako blizu, ali smo zadovoljni ostvarenim rezultatom i ličnim rekordom. Ovo je bila jako dobra provera za ono što nas očekuje u nastavku sezone - poručuju iz kluba Napredak. 


# atletika Kruševac Napredak AK Marija Živković Martin Jovanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima