Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ukraden ili izgubljen pas, pomozite da ga nađemo

rss

11.03.2015.

Posle skoro godinu dana, još jedan sumnjiv slučaj nestanka psa.

Ukraden ili izgubljen pas, pomozite da ga nađemo

Da li je ukraden ili izgubljen još uvek ne znamo. Želimo da se priključimo akciji ne bi li što pre pronašli psa sa slike.

Objavljujemo detaljnije informacije dobijene od vlasnika:

"Sad je već 12 dana kako je nestao! Imao je običaj da odlazi na 2, 3 dana, ali samo do reke. Nikada nije ovoliko vremena prošlo da ga nema!

Dobijali smo informacije da je po gradu viđen, ali nije bio on, da je sam, vratio bi se kući! Sada sumnjam da je ukraden, pošto puno kradu pse! Sve smo preduzeli, svuda smo ga trazili, čak sam slučaj i miliciji prijavila!

Apelujem na sve ljude dobre volje, da ako imaju bilo kakvu informaciju da se jave! Zove se Bobi, ima 8 godina, nema ogrlicu, čipovan je!!" - ističe vlasnica psa.

063421845; 0640183028

Komentara: 6


# psi nestanak
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Tanja Mitrovic 11.03.2015.
  broj telefona na koji mozete da se javite 063421845;0640183028

 • (+12) (-3)

  danilo 12.03.2015.
  Prva stvar, ako vam je pas odlazio na po dva ,tri dana znaci da nesto nije kako treba. Morate da obezbedite prostor gde ga cuvate da se to ne desava jer nije problem sto odlazi nego sto lako moze da ga udari auto ili da mu se desi nesto jos gore. Znaci neodgovorni ste. Druga stvar, vidjen je retriver kod stsrog groblja, na vrhu u sumi.

 • (+2) (-11)

  Tanja 12.03.2015.
  gospodine Danilo,nije vase da pricate da je neko neodgovoran i da ne zna da cuva psa!! Za vasu informaciju,pas se spustao do reke gde ne prolaze automobili i to iskljucivo kad su u teranju!!! A,kao drugo,vidjeno je nekiko retrivera koji setaju bez svojih vlasnika!!! Ne komentarsisite,ako nemate nista pametno da kazete!!!!

 • (+3) (-12)

  Milan 12.03.2015.
  Gospodine Danilo..Ja sam inace vlasnik tog psa..vi nikako niste kompetentni da pricate kako cu ja to da radim,jer to radim mnogo godina sa velikom ljubavlju i cak divljenju drugih ljudi kako to radim..inace pas je nestao u sklopu moje ulice koja nije prometna pa zasto i da ga ne pustim..zapitajte se da' je problem u psima,vlasnika ili mozda nekih nenormalnih,zavidnih,ne znam vise ni kako da ih nazovem..molim bez nepotrebnih komentara..suvise je tesko..

 • (+15) (-4)

  Anja 14.03.2015.
  Ja uz svo poštovanje prema vlasnicima ipak smatram da je Danilo u pravu. Odgovorni vlasnici imaju dobro ograđena dvorišta odakle pas ne može da pobegne a pogotovu u vreme parenja.Vaš pas napusti dvorište i ode i upari se i samim tim stvori još jedno leglo lutalica o kome niko ne brine. Pre svega sam neko ko ima psa i apsolutno razumem sve, ali ipak ukoliko se to dešava stalno trebali ste da razmislite o sterilizaciji pa ne bi dolazilo do situacije kao što je ova. Ako ga je neko i ukrao to se verovatno desilo samo iz razloga što ste mu dozvoljavali da odlazi tako kao što je odlazio. Ja iskreno želim da nađete psa što pre, zdravog i pravog.

 • (+3) (-4)

  Kole 14.03.2015.
  Sta li se ovaj Danilo ubacuje. Pa cuti kad te niko nista ne pita. Pametnjakovic


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}