Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Simpozijum profesora fizike srednjih škola u Aleksincu

rss

05.01.2014. Opština Aleksinac

Od 21. do 23. februara 2014. godine u Aleksincu će biti održan 2. Regionalni simpozijum profesora fizike srednjih škola pod nazivom „Eksperiment u srednjoškolskoj nastavi fizike“.

Simpozijum profesora fizike srednjih škola u Aleksincu

Na simpozijumu su planirana plenarna predavanja, poster sekcija, izložba udžbenika i učila, prezentacija časopisa za promociju fizike i prezentacija učeničkih radova.

Učesnici koji imaju predavanja po pozivu potrebno je da ih dostave u pisanoj formi (maksimalno na 10 stranica), a stručni radovi nastavnika za poster sekciju mogu biti napisani na maksimalno 4 stranice. Učeničke radove pristigle na konkurs ocenjivaće stručna komisija, a najbolji radovi biće nagrađeni. Radovi će biti objavljeni u zborniku koji će biti štampan pre početka simpozijuma.

Simpozijum organizuju: opština Aleksinac, Aleksinačka gimnazija, Poljoprivredna škola „Šumatovac“, Društvo fizičara Niš i Podružnica DFS Nišavskog okruga.

Troškove smeštaja i ishrane učesnika snosi organizator.

Možete preuzeti: prijavu za učešće na simpozijumu, uputstvo za pisanje radova sa rokovima i konkurs za najbolji učenički rad.

 

Komentara: 0


# opština fizika izložba Aleksinačka gimnazija
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}