Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Humanitarni čas joge

rss

29.05.2014.

U subotu 31. maja sa početkom u 9.30 časova, na platou ispred Doma Kulture u Aleksincu, biće održan humanitarni čas joge

Humanitarni čas joge

Cilj javnog časa je prikupljanje novčane pomoći za sve ugrožene u poplavama.

Na času će učestvovati dvadeset polaznika iz grupe za Aštanga jogu iz teretane BeFit u Aleksincu.

Polaznici će demonstrirati neke od vežbi koje se rade na časovima joge, a čas će voditi Zorana Gnjidić i Nataša Nikolić.

Vežbe joge mogu raditi svi bez obzira na godine i spremnost. One imaju celovit učinak budući da povezuju i dovode u harmoniju telo, um i duh. Na ovaj način joga pomaže u svakodnevnom životu, u savladavanju svakodnevnih zadataka i poteškoća, u postizanju višeg stepena razumevanja sebe i života, ali nam pruža i zdravo i jako telo.

Pozivamo sve građane da prisustvuju, da vide kako izgleda čas joge, da nauče nešto novo i pre svega:

Mislite veliko, učinite bar malo!

Komentara: 5


# joga
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Ovim poplavljenima samo jos joga fali! 29.05.2014.
  Ako ide na jogu?
  Jel oni sto nemaju ni za hleb?
  ej narode,narode

 • (+0) (-0)

  odgovor 30.05.2014.
  citaj lepo, to je humanitarni cas joge gde ce sredstva biti prikupljena za ugrozene u poplavama a da ce ljudi koji se bave jogom pokusati da pomognu. Mada ne verujem da ti mozes to da shvatis IQ ti je 0. Da li si poslao poruku na 1003. Ne verujem.

 • (+0) (-0)

  kao prvo,ne vredjaj,kao drugo, 30.05.2014.
  lepo je napisano i opet pitam:ko upraznj.jogu?
  Kada si toliko pametan/a napisi mi koliko mesecno kosta bavljenje jogom?
  Ako je humanit.zar nije bilo sasvim dovoljno da ti tvoji clanovi izdvoje neku sumu i to uplatite?Ali ne,TREBA BITI VIDJEN I SLIKAN...i to ti je odgovor na postavljeno pitanje,jesam li upl. za pomoc od poplava.MOZE LI NEKO DA POMOGNE A DA SE PRI TOM NE SLIKA?
  Tacnije,odgvor je vec dat.
  KAD SE BUDETE TAMO SLIKALI,OBAVEZNO SE SVI I POTPISITE,NEK VIDE SVI KAKO STE POZRTVOVANI.
  Verujem ja da je lepo baviti se nekim sportom,ali zar to treba i isticati,tacnije,zna se ko ima para za joge i ostale ''moderne''spot.dajte pomoc i gotovo!A te novopecene bogatas.i mamine i tatine cerkice i sincici,nek se malo zamisle,neko dok se oni valjaju po strunjacama,nema ni za hleb.Zato,kad nekom JA zelim da pomognem,to cinim iz srca,A NE ZA PROMOCIJU SEBE I DRGIH...vredjanjem si pokazao/la samo svoju nekulturu i nevaspitanje

 • (+0) (-0)

  A. 02.06.2014.
  Bilo je lepo videti ovaj cas joge. Sto se mene tice neka ponove.

 • (+0) (-0)

  ma divno bese, 02.06.2014.
  Odusevio me komentar jedne bake,koja je sve to u cudu gledala.Rekla je nesto slicno ovome:E deco,umesto sto se tu,na ovu hladnocu istezete,uzmite motike u ruke,nema leba bez motike,a to vam nece nista donese'' Na komentar nekih da je to humanitar.akcija,opet je baka dobacila: ''pa kad je za pomoc,sto ne uzese lopate,pa tamo da pomazu,a pare su lepo mogli da skupe i tamo odakle izvrnuse''
  Eto jedna baka,pa nam otvori oci.Joga jeste lep sport,ali ako zele da skupe novac za nesto human.zar to mora tako javno,na sav glas,bas ko JECA KARLEUSA,koja se slikala pored punog kombija human.pomoci za poplav.podrucja.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}