Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bez privremenog izmeštanja saobraćaja kroz glavnu ulicu

rss

12.11.2015.

Bez privremenog izmeštanja saobraćaja kroz glavnu ulicu

Zbog radova u ulici Dušana Trivunca (jednosmerna ulica), Direkcija za urbanizam i izgradnju je poslala zahtev Savetu za bezbednost saobraćaja, kojim bi se deo saobraćaja izmestio kroz glavnu ulicu.

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Aleksinac je na svojoj poslednjoj sednici doneo odluku da se odbije zahtev JP Direkcije za urbanizam i izgradnju opštine Aleksinac za privremeno otvaranje ulice Knjaza Miloša u pešačkoj zoni za jednosmerni motorni saobraćaj, u smeru od ulice Momčila Popovića do ulice Majora Tepića u periodu od 10.11.2015. godine do 31.12.2015. godine.

Komentara: 4


# saobraćaj Direkcija Dušana Trivunca Savet za bezbednost saobraćaja pešačka zona
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+27) (-1)

  ahhhhaaaaahhhhaaaa 12.11.2015.
  " Zbog radova u ulici Dusana Trivunca....." Kojih radova ?

 • (+21) (-2)

  Građanin 12.11.2015.
  Ma ljudi jel primećujete ovo ludilo sa saob. znacima.Ovo nije više smešno, ovo je ozbiljan problem.Nikad više ovoliko postavljenih saob.znakova u gradu.Ma bez reda i potrebe.Ovo je delo nekog velikog naučnika sa pilećim mozgom.

 • (+17) (-1)

  Zato sto .... 13.11.2015.
  neko od nekog naplacuje svaki znak, e sad, da li se vise radi, ili se vise ugradjuje ? Hajde da neko saopsti koliko sve to kosta. Konkretno, mali, zuto - crni stubic, kakvih samo oko zgrade Opstinskog suda ima 50-ak, placan je 20 evra. Saobracajni znak na stubu, obzirom na materijal, verovatno kosta oko 150 evra ? Sta sve necete da se setite ? A bese li javna nabavka i tender, ili ih sami proizvodite ?

 • (+17) (-1)

  No coment 23.11.2015.
  Evo, i Aleksinac je " na vodi ", za sada samo u ulici Dusana Trivunca, ali, napredujemo. Mada, ko je mogao i da pretpostavi kako ce pesak iz raskopane ulice zapusiti ulicne slivnike ? Ko je mogao iz lokalne vlasti da bude tako napredan pa da pretpostavi da ce u sred novembra pasti kisa ?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima