Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zimski pozorišni festival za decu - Mali princ

rss

28.01.2018.

Poslednjeg dana Zimskog pozorišnog festivala za decu biće izvedena predstava "Mali princ"

Zimski pozorišni festival za decu - Mali princ

U okviru Zimskog pozorišnog festivala za decu, koji se u Aleksincu održava od 29. januara do 3. februar 2018. godine, domaća publika će, večeras, moći da vidi predstavu "Mali princ" u izvođenju "Teatra 91" iz Aleksinca.

Predstavu je po tekstu Antoan de Sent Egziperi, režirao Dragoslav Ranđelović, a u glavnim ulogama su Milja Marinković i Srđan Stojadinović.

Reč reditelja

Svako od nas ima svoju zvezdu. I jednog dana, kad za to dođe vreme, preseli se i nastavi da živi na svojoj zvezdi. Zbog toga, kad noću gledamo nebo, i čini nam se da zvezde trepere, to u stvari nama dragi šalju osmehe i poljupce onima koji ih vole. Mali princ je i sišao na zemlju zbog toga da bi nam to rekao. I zbog toga stalno treba da mu se vraćamo. A mi, iz Teatra 91, koji smo stvorili ovu predstavu, imamo zadatak da vas na to podsećamo.

P.S. A ako nečije rođeno dete, mala princeza, odluči da živi daleko negde u pustinji i svakodnevno avionom prelazi hiljade kilometara, zar to nije dovoljan razlog da upravo njoj posveti ovaj rad? „Pa, majstore, zar to nije važno?“

Subota, 3. februar 2018. u 19 sati
Velika sala Doma kulture Aleksinac
Cena ulaznice 150 din.

Komentara: 0


# Centar za kulturu i umetnost pozorište Teatar 91 Srđan Stojadinović
@cekulaleksinac @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima