Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Зимски позоришни фестивал за децу - Мали принц

rss

28.01.2018.

Последњег дана Зимског позоришног фестивала за децу биће изведена представа "Мали принц"

Зимски позоришни фестивал за децу - Мали принц

У оквиру Зимског позоришног фестивала за децу, који се у Алексинцу одржава од 29. јануара до 3. фебруар 2018. године, домаћа публика ће, вечерас, моћи да види представу "Мали принц" у извођењу "Театра 91" из Алексинца.

Представу је по тексту Антоан де Сент Егзипери, режирао Драгослав Ранђеловић, а у главним улогама су Миља Маринковић и Срђан Стојадиновић.

Реч редитеља

Свако од нас има своју звезду. И једног дана, кад за то дође време, пресели се и настави да живи на својој звезди. Због тога, кад ноћу гледамо небо, и чини нам се да звезде трепере, то у ствари нама драги шаљу осмехе и пољупце онима који их воле. Мали принц је и сишао на земљу због тога да би нам то рекао. И због тога стално треба да му се враћамо. А ми, из Театра 91, који смо створили ову представу, имамо задатак да вас на то подсећамо.

П.С. А ако нечије рођено дете, мала принцеза, одлучи да живи далеко негде у пустињи и свакодневно авионом прелази хиљаде километара, зар то није довољан разлог да управо њој посвети овај рад? „Па, мајсторе, зар то није важно?“

Субота, 3. фебруар 2018. у 19 сати
Велика сала Дома културе Алексинац
Цена улазнице 150 дин.


# Центар за културу и уметност позориште Театар 91 фестивал Срђан Стојадиновић
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима