Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Sirena i Viktorija" nasmejala i zagrejala Aleksinčane

rss

07.02.2020.

U četvrtak, 6. februara 2020. godine u velikoj sali Doma kulture Aleksinac gostovala je pozorišna predstava Sirena i Viktorija.

"Sirena i Viktorija" nasmejala i zagrejala Aleksinčane

U predstavi, koja je rađena po tekstu modernog ruskog pisca Aleksandra Galina, glume Tatjana Kecman u ulozi Sirene, Milena Pavlović Čučilović kao Viktorija i Radoslav Milenković u ulozi Konstantina, on je takođe i režirao. Ovo je komedija o troje ljudi kojima je život u kapitalizmu doneo dosta toga, ali ne i sreću. Nekima od njih nedostaje sreća u novcu, a svima u ljubavi. Radnja je smeštena u današnju Rusiju, ali lako može da bude i deo naše sadašnjosti. Zaplet nastaje kada dve sredovečne žene naruče Pastuva koji ispunjava sve seksualne fantazije, ali im se na vratima stana (greškom) pojavi stariji gospodin koji pak misli da je pozvan da podšiša psa.

Sirena i Viktorija je izazvala veliko interesovanje Aleksinčana i po ovom hladnom vremenu skoro ispunila Dom kulture. Naravno, Radoslav Milenković je već poznat našoj publici, gostovao je sa monodramom Naši dani, poetsko veče Čitanje ljubavi...


# Centar za kulturu i umetnost predstava dom kulture Radoslav Milenković
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima