Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Сирена и Викторија" насмејала и загрејала Алексинчане

rss

07.02.2020.

У четвртак, 6. фебруара 2020. године у великој сали Дома културе Алексинац гостовала је позоришна представа Сирена и Викторија.

"Сирена и Викторија" насмејала и загрејала Алексинчане

У представи, која је рађена по тексту модерног руског писца Александра Галина, глуме Татјана Кецман у улози Сирене, Милена Павловић Чучиловић као Викторија и Радослав Миленковић у улози Константина, он је такође и режирао. Ово је комедија о троје људи којима је живот у капитализму донео доста тога, али не и срећу. Некима од њих недостаје срећа у новцу, а свима у љубави. Радња је смештена у данашњу Русију, али лако може да буде и део наше садашњости. Заплет настаје када две средовечне жене наруче Пастува који испуњава све сексуалне фантазије, али им се на вратима стана (грешком) појави старији господин који пак мисли да је позван да подшиша пса.

Сирена и Викторија је изазвала велико интересовање Алексинчана и по овом хладном времену скоро испунила Дом културе. Наравно, Радослав Миленковић је већ познат нашој публици, гостовао је са монодрамом Наши дани, поетско вече Читање љубави...


# Центар за културу и уметност представа дом културе Радослав Миленковић
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима