Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova predstava Studija glume

rss

28.09.2016.

Nakon premijere u februaru predstave "Kapetan Džon Piplfoks" u režiji glumca Bojana Veljovića i uspešno sprovedenih predavanja scenskog govora i dikcije u maju i junu, ansambl Studija glume ovih dana počinje sa pripremama nove predstave.

Ansambl Studija glume u predstavi

Predstavu pod nazivom "Čudne ljubavi" produciraće Centar za kulturu i umetnost po tekstu Maje Pelević, koja je besplatno ustupila prava na korišćenje teksta.

Režiju predstave ovog puta će potpisati glumica Kruševačkog pozorišta, Biljana Nikolić, koja je već imala priliku da sarađuje sa ansamblom Studija glume u Aleksincu:

- Ovog proleća sam kroz časove dikcije i scenskog govora upoznala aleksinačke glumce početnike i oduševljena sam njihovim talentom i entuzijazmom. Iskreno se radujem novoj saradnji, a nadam se da će rezultat biti dobra predstava.

Biljana Nikolić

Premijera "Čudnih ljubavi" očekuje se početkom decembra 2016, a u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost se nadaju da će predstava imati puno igranja poput prethodne predstave "Kapetan Džon Piplfoks", koja je nakon premijere imala još 10 izvođenja, a naredno je zakazano za 9. oktobar u aleksinačkom Domu kulture u okviju Dečje nedelje.

Komentara: 0


# AAP Centar za kulturu i umetnost pozorište Ana Nikolić Biljana Nikolić studio glume dečja nedelja Maja Pelević Bojan Veljović
@cekulaleksinac @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima