Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова представа Студија глуме

rss

28.09.2016.

Након премијере у фебруару представе "Капетан Џон Пиплфокс" у режији глумца Бојана Вељовића и успешно спроведених предавања сценског говора и дикције у мају и јуну, ансамбл Студија глуме ових дана почиње са припремама нове представе.

Ансамбл Студија глуме у представи

Представу под називом "Чудне љубави" продуцираће Центар за културу и уметност по тексту Маје Пелевић, која је бесплатно уступила права на коришћење текста.

Режију представе овог пута ће потписати глумица Крушевачког позоришта, Биљана Николић, која је већ имала прилику да сарађује са ансамблом Студија глуме у Алексинцу:

- Овог пролећа сам кроз часове дикције и сценског говора упознала алексиначке глумце почетнике и одушевљена сам њиховим талентом и ентузијазмом. Искрено се радујем новој сарадњи, а надам се да ће резултат бити добра представа.

Биљана Николић

Премијера "Чудних љубави" очекује се почетком децембра 2016, а у алексиначком Центру за културу и уметност се надају да ће представа имати пуно играња попут претходне представе "Капетан Џон Пиплфокс", која је након премијере имала још 10 извођења, а наредно је заказано за 9. октобар у алексиначком Дому културе у оквију Дечје недеље.


# ААП Центар за културу и уметност позориште Ана Николић Биљана Николић студио глуме дечја недеља Маја Пелевић Бојан Вељовић
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима