Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Konkurs za direktora Gradskog pozorišta "Teatar 91"

rss

21.12.2012. Izvor: Aleksinačke novosti

U četvrtak 20. decembra raspisan je konkurs za direktora Gradskog pozorišta "Teatar 91" iz Aleksinca na period od 4 godine.

Konkurs traje 15 dana, tačnije do 4. janura 2013. godine, kada ističe rok za predaju dokumentacije.

Konkurs za direktora Gradskog pozorišta

Ovo je prvi put da se direktor "Teatra 91" bira konkursom kako zakon i nalaže.

U oglasu za objavljivanje konkursa stoji da pored opštih uslova predviđenih zakonom, kandidat mora da ispunjava i sledeće uslove: da ima visoku stručnu spremu: završen učiteljski, filološki ili filozofski fakultet ili fakultet dramskih umetnosti, zatim da ima najmanje 3 godine radnog iskustva u oblasti kulture, iskustvo u rukovođenju, organizaciji i marketingu.

Svaki kandidat dužan je da predloži Program rada i razvoja pozorišta kao sastavni deo konkursne dokumentacije. Uz prijavu treba dostaviti sva potrebna uverenja i potvrde kojima kandidat dokazuje da ispunjava opšte i posebne uslove predviđene konkursom.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 018/ 801 722, a prostorije Gradskog pozorišta "Teatar 91" nalaze se u zgradi Doma kulture na adresi Dušana Trivunca broj 15.

Komentara: 6


# pozorište Teatar 91 Filozofski fakultet Dušana Trivunca
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  teatralno nema sta 21.12.2012.
  jel ovo znaci da Milena Rasic i Razumenko nece biti direktori? koliko znam ne ispunjavaju ni polovinu ovih uslova , pitam se ko li samo treba da dodje? :)

 • (+0) (-0)

  Upućen 21.12.2012.
  Milena Rašić će biti direktorka, jer ima Učiteljski fakultet i puno iskustva uz rad sa gospođom Radmilom Petrović.

 • (+0) (-0)

  Dragana 21.12.2012.
  Milena Rasic toliko dugo radi kao organizator u pozoristu,tako da joj iskustvo ne nedostaje, a fakultet je zavrsila, pa ispunjava sve uslove.A sta tamo radi Razumenko?

 • (+0) (-0)

  Okoreligrobar 22.12.2012.
  Nista ne radi. Sto bi radio. Covek da je hteo da radi ne bi usao u stranku kako je sam jednom prilikom izjavio.

 • (+0) (-0)

  teatro 22.12.2012.
  jos nisam nigde videla ovako javno i očigledno namešten konkurs, ovo je za zamazivanje očiju budalama i neupućenima, ovi iz SNS ne daju ni delić šanse nikom drugom...
  a što se tiče pozorišta i sličnih gluposti , bilo je reči u predizbornoj kampanji da se izvrši fuzija i da se sve te organizacije spoje u Centar za kulturu , a sad kad su naravili vlast jedva su dočekali da zaposle još po nekog neradnika koji će se pridružiti armiji neradnika koji su koncentrisani oko Centra za kulturu , sramota i za vlast i velika nepravda za veliki broj nezaposlenih i poljoprivrednike i seljake mučenike kojima ni put niste hteli da očistite od snega a izmišljate neke direktore i ustanove u kulturi u ovoj lipcotini od opštine, trebalo bi da vas je stid

 • (+0) (-0)

  Peki 24.12.2012.
  Sa ili bez konkursa na isto dodje.Uzgred Milena Rasic je do svega dosla iz svoje veze sa Milovanom,inace je nepismena osoba koja kulturno dobacuje do Guce.Zaista sramota je takvu osobu staviti na takvo mesto.cast vam bilo.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima