Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Конкурс за директора Градског позоришта "Театар 91"

rss

21.12.2012. Извор: Алексиначке новости

У четвртак 20. децембра расписан је конкурс за директора Градског позоришта "Театар 91" из Алексинца на период од 4 године.

Конкурс траје 15 дана, тачније до 4. јанура 2013. године, када истиче рок за предају документације.

Конкурс за директора Градског позоришта

Ово је први пут да се директор "Театра 91" бира конкурсом како закон и налаже.

У огласу за објављивање конкурса стоји да поред општих услова предвиђених законом, кандидат мора да испуњава и следеће услове: да има високу стручну спрему: завршен учитељски, филолошки или филозофски факултет или факултет драмских уметности, затим да има најмање 3 године радног искуства у области културе, искуство у руковођењу, организацији и маркетингу.

Сваки кандидат дужан је да предложи Програм рада и развоја позоришта као саставни део конкурсне документације. Уз пријаву треба доставити сва потребна уверења и потврде којима кандидат доказује да испуњава опште и посебне услове предвиђене конкурсом.

Додатне информације могу се добити путем телефона 018/ 801 722, а просторије Градског позоришта "Театар 91" налазе се у згради Дома културе на адреси Душана Тривунца број 15.

Коментара: 5


# позориште Театар 91 Филозофски факултет Душана Тривунца
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  teatralno nema sta 21.12.2012.
  jel ovo znaci da Milena Rasic i Razumenko nece biti direktori? koliko znam ne ispunjavaju ni polovinu ovih uslova , pitam se ko li samo treba da dodje? :)

 • (+0) (-0)

  Upućen 21.12.2012.
  Milena Rašić će biti direktorka, jer ima Učiteljski fakultet i puno iskustva uz rad sa gospođom Radmilom Petrović.

 • (+0) (-0)

  Dragana 21.12.2012.
  Milena Rasic toliko dugo radi kao organizator u pozoristu,tako da joj iskustvo ne nedostaje, a fakultet je zavrsila, pa ispunjava sve uslove.A sta tamo radi Razumenko?

 • (+0) (-0)

  teatro 22.12.2012.
  jos nisam nigde videla ovako javno i očigledno namešten konkurs, ovo je za zamazivanje očiju budalama i neupućenima, ovi iz SNS ne daju ni delić šanse nikom drugom...
  a što se tiče pozorišta i sličnih gluposti , bilo je reči u predizbornoj kampanji da se izvrši fuzija i da se sve te organizacije spoje u Centar za kulturu , a sad kad su naravili vlast jedva su dočekali da zaposle još po nekog neradnika koji će se pridružiti armiji neradnika koji su koncentrisani oko Centra za kulturu , sramota i za vlast i velika nepravda za veliki broj nezaposlenih i poljoprivrednike i seljake mučenike kojima ni put niste hteli da očistite od snega a izmišljate neke direktore i ustanove u kulturi u ovoj lipcotini od opštine, trebalo bi da vas je stid

 • (+0) (-0)

  Peki 24.12.2012.
  Sa ili bez konkursa na isto dodje.Uzgred Milena Rasic je do svega dosla iz svoje veze sa Milovanom,inace je nepismena osoba koja kulturno dobacuje do Guce.Zaista sramota je takvu osobu staviti na takvo mesto.cast vam bilo.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима