Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Koncertom lokalnih bendova počinje šesti Al rok fest

rss

25.08.2021.

Šesti po redu Al rok Fest biće održan u Aleksincu od 25. do 27. avgusta, a počinje danas koncertom u sali Doma kulture na kome će nastupiti lokalni bendovi.

Koncertom lokalnih bendova počinje šesti Al rok fest

Danas, u sredu 25. avgusta sa početkom u 20 časova u sali Doma kulture na programu je koncert aleksinačkih bendova: CKU Junior Bend, AlRok Dinosaurusi, Godfathers i Lights Off.

U četvrtak 26. avgusta u 19 časova u art galeriji Doma kulture biće otvorena izložba ploča. U 19:30 u dvorištu aleksinačkog Zavičajnog muzeja biće održana promocija knjige Kako sam autostopom stigao do Ginisa niškog rok poslenika Dragana Aranđelovića Arčija. Na promociji će, pored autora, govoriti i muzički novinar i publicista Petar Janjatović i novinar Zoran Panović. Iste večeri u pozorišnoj sali Doma kulture sa početkom u 20:30 biće održan koncert džez sastava Milan Petković Trio.

U petak 27. avgusta od 20 časova na Stadionu za male sportove “Taš” nastupiće kultni pank rok bend iz Smederevske Palanke Six Pack, proslavljeni beogradski alt-rok bend E-Play i legendarni novosadski pankeri Atheist Rap. Zbog epidemiološke situacije moguć je ulazak do 500 posetilaca kojima će ulazak na Taš biti omogućen od 19.00 sati uz podelu besplatnih propusnica koje se dobijaju prilikom ulaska.

Ulaz na sve festivalske programe je besplatan. U slučaju kiše programi na otvorenom se sele u Domu kulture.


# Centar za kulturu i umetnost festival Milan Petković Al Rok Fest
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima