Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Концертом локалних бендова почиње шести Ал рок фест

rss

25.08.2021.

Шести по реду Ал рок Фест биће одржан у Алексинцу од 25. до 27. августа, а почиње данас концертом у сали Дома културе на коме ће наступити локални бендови.

Концертом локалних бендова почиње шести Ал рок фест

Данас, у среду 25. августа са почетком у 20 часова у сали Дома културе на програму је концерт алексиначких бендова: ЦКУ Јуниор Бенд, АлРок Диносауруси, Godfathers и Lights Off.

У четвртак 26. августа у 19 часова у арт галерији Дома културе биће отворена изложба плоча. У 19:30 у дворишту алексиначког Завичајног музеја биће одржана промоција књиге Како сам аутостопом стигао до Гиниса нишког рок посленика Драгана Аранђеловића Арчија. На промоцији ће, поред аутора, говорити и музички новинар и публициста Петар Јањатовић и новинар Зоран Пановић. Исте вечери у позоришној сали Дома културе са почетком у 20:30 биће одржан концерт џез састава Милан Петковић Трио.

У петак 27. августа од 20 часова на Стадиону за мале спортове “Таш” наступиће култни панк рок бенд из Смедеревске Паланке Six Pack, прослављени београдски алт-рок бенд E-Play и легендарни новосадски панкери Atheist Rap. Због епидемиолошке ситуације могућ је улазак до 500 посетилаца којима ће улазак на Таш бити омогућен од 19.00 сати уз поделу бесплатних пропусница које се добијају приликом уласка.

Улаз на све фестивалске програме је бесплатан. У случају кише програми на отвореном се селе у Дому културе.


# Центар за културу и уметност фестивал Милан Петковић Ал Рок Фест
@cekulaleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима