Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otvoren festival prvoizvedenih predstava u Aleksincu

rss

18.02.2015. RTS, RTK

U Aleksincu je otvoren festival prvo-izvedenih predstava na kom će se, tokom šest dana, predstaviti Narodno pozorište i Atelje 212 iz Beograda, pozorišta iz Vranja, Kragujevca i Šapca.

festival PIP radio Aleksinac

Tokom šest dana, sa predstavama koje se prvi put izvode u Srbiji, predstaviće se Narodno pozorište i Atelje 212 iz Beograda i pozorišta iz Vranja, Kragujevca i Šapca.

Najuspešnija predstava biće nagrađena na svečanosti u nedelju, u 20 sati, u Domu kulture u Aleksincu.

 

"Zeleni zraci" na festivalu u Aleksincu

Knjaževsko srpski teatar nastupiće večeras na Festivalu prvoizvedenih predstava u Aleksincu predstavom „Zeleni zraci''.

Ovaj istorijski komad je, po tekstu Gorana Markovića, režirala Milica Kralj.

 

festival PIP radio Aleksinac

Uoči otvaranja festivala, sinoć je otvorena izložba fotografija sa prošlogodišnjeg festivala prvoizvedenih predstava, autora Marka Miladinovića.

 

Komentara: 1


# fotografija pozorište festival Radio Aleksinac izložba Festival prvoizvedenih predstava Marko Miladinović Ana Marković
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+7) (-0)

    Gradjanin (ne)pokorni. 19.02.2015.
    Divno.Samo krajnje zlonameran, i licemeran čovek bi mogao zlurado komentarisati ovo.Tačno.Tu nema mesta rdjavim komentarima.I moglo bi to proći sasvim sasvim bez ikakvih komentara da je ova Opština,naša Opština,čiji je mecena predstavnik URS, Grujica Veljković, sve ovo iz svog džepa platio,da nije čitava buluumenta,suma sumarum njih, blizu 70 nakon prve predstave o trošku OPŠTINE i budžeta, svih gradjana sebe čašćavala u kavani ,jela i pila ,dok joj 57% radno sposobnog stanovništva krpi kraj sa krajem.I ne bi se na ovome završilo da se nije i nakon radnog vremena ostalo,pilo i jelo do iznemoglosti a sve to ispostavilo budžetu koji će platiti te bahanalije sve za poene lica koja su izabrana da ga predstavljaju u Opštini koja se kotira kao devastirana i zaostala. Dragi moji Aleksinčani,ma gde bili,dobro razmislite u šta nam se pretvorila Opština i kome ste poverili glas.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima