Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Audicija za predstavu srednjoškolaca

rss

20.11.2011.

Aleksinačko amatersko pozorište (AAP), u saradnji sa aleksinačkim srednjim školama, organizuje audiciju za učenike aleksinačkih srednjih škola, u ponedeljak, 28. novembra od 13 sati i 15 minuta, u Multimedijalnoj sali Aleksinačke gimnazije.

Audicija za predstavu srednjoškolaca

Na audiciji će biti izabrani glumci za pripremu predstave po motivima Nušićevih dela, koja će biti rađena u koprodukciji AAP i Aleksinačke gimnazije, a na proleće 2012. učestvovati na nekoliko festivala koji okupljaju omladinske pozorišne predstave.

Izrada predstava sa srednjoškolskom populacijom biće od ove godine sastavni deo rada najboljeg amaterskog pozorišta Jugoistočne Srbije, a cilj je formiranje omladinskog ansambla i popularizacija pozorišnog amaterizma.

Interesantno je da produkcija omladinske predstave neće iziskivati nikakva materijalna sredstva, jer će Aleksinačka gimnazija besplatno ustupiti prostor za održavanje proba, a četvoročlani tim AAP će volonterski raditi sa učenicima.

Svi učenici aleksinačkih srednjih škola, koji žele da se priključe radu AAP, mogu da se prijave za audiciju putem mejla aleksinacko.a.p -at- hotmail.com ili putem poruke na fejsbuk profil . ili putem poruke na fejsbuk profil aleksinacko amatersko pozoriste.

Komentara: 0


# Aleksinačka gimnazija
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima