Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Аудиција за представу средњошколаца

rss

20.11.2011.

Алексиначко аматерско позориште (ААП), у сарадњи са алексиначким средњим школама, организује аудицију за ученике алексиначких средњих школа, у понедељак, 28. новембра од 13 сати и 15 минута, у Мултимедијалној сали Алексиначке гимназије.

Аудиција за представу средњошколаца

На аудицији ће бити изабрани глумци за припрему представе по мотивима Нушићевих дела, која ће бити рађена у копродукцији ААП и Алексиначке гимназије, а на пролеће 2012. учествовати на неколико фестивала који окупљају омладинске позоришне представе.

Израда представа са средњошколском популацијом биће од ове године саставни део рада најбољег аматерског позоришта Југоисточне Србије, а циљ је формирање омладинског ансамбла и популаризација позоришног аматеризма.

Интересантно је да продукција омладинске представе неће изискивати никаква материјална средства, јер ће Алексиначка гимназија бесплатно уступити простор за одржавање проба, а четворочлани тим ААП ће волонтерски радити са ученицима.

Сви ученици алексиначких средњих школа, који желе да се прикључе раду ААП, могу да се пријаве за аудицију путем мејла aleksinacko.a.p -at- hotmail.com ili putem poruke na fejsbuk profil . или путем поруке на фејсбук профил aleksinacko amatersko pozoriste.


# позориште фестивал Алексиначка гимназија
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима