Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Andrej Šepetkovski uskoro u Aleksincu

rss

10.10.2013. D. Ostojić

Andrej Šepetkovski pripada grupi najpoznatijih mladih glumaca u Srbiji.

Andrej Šepetkovski uskoro u Aleksincu

Andrej je rođen u Aleksincu, gde je završio osnovnu i srednju školu, gimnaziju Drakče Milovanović. Fakultet dramskih umetnosti je završio u Beogradu.

Nakon završetka fakulteta kreće njegova uspešna glumačka karijera. Glumi u nekoliko filmova, serija i velikog broja pozorišnih predstava. Poslednja u nizu je predstava ,,Šetnja sa lavom,,. Andrej u predstavi Šetnja sa lavom u dvostrukoj ulozi i glumac i autor teksta.

Ta Andrejeva predstava izvedena u ansamblu lazarevačkog pozorišta našla se u veoma jakoj konkurenciji na Festivalu, koji se ove godine održao pod nazivom “U potrazi za izgubljenom dušom”.

Izvedena je poslednjeg festivalskog dana, a sudeći po reakcijama pune sale Centra za kulturu Mladenovac i  burnom aplauzu, “Šetnja sa lavom“ je apsolutni favorit publike.

Brojne pohvale izrečene su i na Okruglom stolu nakon odigrane predstave, a okupljeni su se složili da je najmlađe profesionalno pozorište ovim kompleksnim komadom, donelo jedno pravo osveženje, ne samo Festivalu u Mladenovcu, već i današnjoj pozorišnoj sceni uopšte.

U predstavi igraju Ana Jovanović, Andrej Šepetkovski, Milan Tomić i Darko Bjeković.

Predstavi “Šetnja sa lavom” predstoji još jedan festival sledećeg meseca. U pitanju je Festival prvoizvedenih predstava u Aleksincu.

 

Komentara: 1


# pozorište predstava festival Andrej Šepetkovski glumac Ana Jovanović Milan Tomić Darko Bjeković Festival prvoizvedenih predstava
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Milovan 13.10.2013.
    Bravo Grijice za festival. Svi znamo da je to tvoj uspeh.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}