Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tehnologija i romantika modernog doba

rss

12.01.2016. Bebironac

Da li nas je uticaj interneta i njegovih beskrajnih mogućnosti udaljio jedne od drugih, ili nam je omogućio da se lakše približimo jedni drugima. Mišljenja su svakojaka, a vi posle pročitanog teksta stvorite svoje mišljenje.

Tehnologija i romantika modernog doba

Munjevit napredak tehnologije i komunikacija doprineo je da su susreti lice u lice, pisma i mnoge stvari koje su nekada činile draž isčezle. Evidentno je da je sve manje ličnih poznanstava a sve više onih onlajn upoznavanja sa terminima: pronađi prijatelja, upoznavanje, druženje, http://onatrazinjega.net i slično. Ovo je fenomen koji nije zaobišao ni Srbiju.

Do skoro postojao je veliki broj agencija koje su služile za spajanje emotivnih partnera, mada i danas neke posluju. To je korisnike te vrste upoznavanja srodnih duša znalo i poprilično da košta, dok sa druge strane sajtovi za upoznavanje i socijalne mreže obično klijentima svoje usluge nude za džabe. Upoznavanje, ćaskanje sa starim prijateljima, razne aktivnosti pa čak negde i biznis je moguće realizovati preko tih mreža.

Preporuka je svakako ako volite ovaj vid traženja srodne duše da idete na najposećenije sajtove, jer će te na taj način i ostvariti najviše kontakata, a vi kojima ovaj vid komunikacije  nije zanimljiv, pribegnite starom metodu ličnog upoznavanja uz ruže i vino.

Istraživanja su poklazala da preko 11% Amerikanaca koristi onlajn sajtove ya upoynavanje i da 50% njih uspe sklopiti vezu preko istih, a čak 4% tih veza završe se brakom.

Izaberite svoj način i mnogo sreće, ali ne odustajte ni od starih klasičnih metoda jer oni imaju dušu.

 

Komentara: 0


#
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}