Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Технологија и романтика модерног доба

rss

12.01.2016. Bebironac

Да ли нас је утицај интернета и његових бескрајних могућности удаљио једне од других, или нам је омогућио да се лакше приближимо једни другима. Мишљења су свакојака, а ви после прочитаног текста створите своје мишљење.

Технологија и романтика модерног доба

Муњевит напредак технологије и комуникација допринео је да су сусрети лице у лице, писма и многе ствари које су некада чиниле драж исчезле. Евидентно је да је све мање личних познанстава а све више оних онлајн упознавања са терминима: пронађи пријатеља, упознавање, дружење, http://onatrazinjega.net и слично. Ово је феномен који није заобишао ни Србију.

До скоро постојао је велики број агенција које су служиле за спајање емотивних партнера, мада и данас неке послују. То је кориснике те врсте упознавања сродних душа знало и поприлично да кошта, док са друге стране сајтови за упознавање и социјалне мреже обично клијентима своје услуге нуде за џабе. Упознавање, ћаскање са старим пријатељима, разне активности па чак негде и бизнис је могуће реализовати преко тих мрежа.

Препорука је свакако ако волите овај вид тражења сродне душе да идете на најпосећеније сајтове, јер ће те на тај начин и остварити највише контаката, а ви којима овај вид комуникације  није занимљив, прибегните старом методу личног упознавања уз руже и вино.

Истраживања су поклазала да преко 11% Американаца користи онлајн сајтове yа упоyнавање и да 50% њих успе склопити везу преко истих, а чак 4% тих веза заврше се браком.

Изаберите свој начин и много среће, али не одустајте ни од старих класичних метода јер они имају душу.

 


#
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима