Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kako doći do Vučića?

rss

28.05.2015. D. Ostojić

Pokušaću da izađem iz zone politike, pokušaću da jasno kažem ono što svi znaju, a to je da je Vučić čovek koji danas odlučuje o svemu.

Kako doći do Vučića?

Dakle on se pita i kad je u pitanju kadroviranje lekara u Urgentnom centru u Beogradu ali i o tome ko će zauzeti koje mesto u sistemu rukovođenja državnim ustanovama od Doma u Kulini do svih srpskih zatvora. Kažem da to svi znaju, pa je zato i današnje pitanje za milion dolara u Srbiji" Kako doći do Vučića?" kako mu dostaviti neke informacije, predlog za rešenje nekog problema ili inicijativu za neke ozbiljne poslovne investicije?"

I sam sam bio u prilici da puno puta pokušavam da se domognem nekadašnjih ministara u Vladi Srbije, konkretno g. Đeliću sam 5 puta slao email vezan za rešavanje problema aleksinačkog PIK-a. I naravno nikada mi nije odgovorio. Onda je Đelić jednom prilikom došao u Aleksinac, i ja sam ga pitao" dobro g. Đeliću, ako ja kao neki lokalni odbornik DS-a ne mogu da dođem do Vas ni posle 5 poslatih pisama vezanih za sudbinu 1000 radnika, kako će neki običan građanin biti u prilici da se obrati ministru ako bude imao neki predlog ili primedbu na rad nekih državnih činovnika?"

Đelić me je saslušao i rekao" Gospodine niste bili dovoljno uporni, trebalo je da mi još 5 puta pošaljete email, i to sve dok Vam ne odgovorim. Samo upornošću možete postići cilj. "

Nakon tog razgovora imao sam priliku da ručam sa Đelićevim vozačem, i u razgovoru sa njim sam saznao puno zanimljivih podataka. Jedan od tih je i to da je najvažnija osoba za dolazak do premijera ili ministara, da pronađete pud do njegovog šefa kabineta. Nekada je to kod Tadića bio Miki Rakić, kod Koštunice Dejan Mihajlov, a kasnije Nikitović, a kod Đinđića je to kratko vreme bio Nemanja Kolesar. Dakle šefovi kabineta, i sekretari Vlade Srbije su dve najmoćnije figure u senci, oni znaju mnogo više nego i sami funkcioneri. Šefovi kabineta primaju poštu, pozive, mejlove, prave analizu dobijenih informacija, i u skraćenoj, sažetoj formi to serviraju Premijeru ili ministru.

Dakle ako hoćete da pošaljete neko pismo Aleksandru Vučiću, najbolje je da to uradite preko njegovog šefa kabineta Ivice Kojića ili generalnog sekretara vlade Srbije Novaka Nedića.

Ovo su njihove adrese na koje možete da im pišete.

Novak Nedić
[email protected]

Ivica Kojić
[email protected]


Za sve one koji sumnjaju u istinitost ovih podataka navodim linkove gde ove podatke možete proveriti

http://protestadvokata.org/en/wp-content/uploads/2014/12/051214-CCBE-IBA-UIA-letter-1.pdf

http://www.gs.gov.rs/doc/INFORMATOR_APRIL_2015.pdf

Postavlja se pitanje da li ima smisla da neki običan građanin piše najmoćnijem čoveku u Srbiji? Da li time ne krade vreme premijera ili ministra za neke nevažne teme. Moj odgovor se zna. Za mene je posao premijera ili ministra baš u tome da redovno osluškuje probleme građana u zemlji na čijem je čelu. Onog trenutka kada se pokida veza između političke elite i glasača, tog trenutka vlast postaje zaslepljena svojom veličinom, a birači postaju razočarani i izmanipulisani. Stiču utisak da služe kao glasačke mašine, a da nakon toga više nikome nisu važni.

 

Komentara: 1


# Aleksandar Vučić Dušan Ostojić Novak Nedić Ivica Kojić Miki Rakić
@avucic @zubarcina @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+20) (-3)

    dikavac 30.05.2015.
    ostojiće toj svi znaju kakoj da dođev do vučića nego menme enteresuje kakoj vučić da ode od nas


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}