Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Javno pismo redakcije Aleksinac net

rss

19.11.2020. Aleksinac.net

Važno obaveštenje: Poštovani čitaoci, imamo želju da Vas obavestimo da se danas, 19. novembra 2020 godine, dogodio nesvakidašnji događaj, koji je lepo iznenadio čitavu redakciju Aleksinac neta.

Javno pismo redakcije Aleksinac net

Naime, na zvaničan mejl naše redakcije stigao je mejl od strane kabineta predsednika opštine Aleksinac u kome se govorilo o aktuelnim pretnjama predsedniku Republike Srbije. Naravno sadržaj mejla smo odmah objavili na našem sajtu, a ujedno smo bili i prijatno iznenađeni potezom novog predsednika naše Opštine, gospodina Dalibora Radičevića.

Sajt Aleksinac net postoji od 2006. godine i važi, kao što znate, za nezavisni portal građana Aleksinca. Ovo je zvanično prvi mejl od strane lokalnih opštinskih organa za sve ove godine ka našoj redakciji, inače portala koji nikad nije bio na budžetu opštine Aleksinac, a uvek je bio na usluzi svim građanima bez obzira na političku pripadnost.

Nadamo se da ovo nije početak, i kraj saradnje sa opštinskim organima i da ćemo i dalje redovno dobijati obaveštenja od svih gradskih struktura, a sve u cilju boljeg informisanja građana Aleksinca. Iza nas svih ovih godina stoji armija redovnih pratioca našeg portala i tim volontera inače novinarskih amatera koji svih ovih godina misle na Vas.

Redakcija Aleksinac net.


# opština Dalibor Radičević Aleksinac.Net
@aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima