Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Јавно писмо редакције Алексинац нет

rss

19.11.2020. Алексинац.нет

Важно обавештење: Поштовани читаоци, имамо жељу да Вас обавестимо да се данас, 19. новембра 2020 године, догодио несвакидашњи догађај, који је лепо изненадио читаву редакцију Алексинац нета.

Јавно писмо редакције Алексинац нет

Наиме, на званичан мејл наше редакције стигао је мејл од стране кабинета председника општине Алексинац у коме се говорило о актуелним претњама председнику Републике Србије. Наравно садржај мејла смо одмах објавили на нашем сајту, а уједно смо били и пријатно изненађени потезом новог председника наше Општине, господина Далибора Радичевића.

Сајт Алексинац нет постоји од 2006. године и важи, као што знате, за независни портал грађана Алексинца. Ово је званично први мејл од стране локалних општинских органа за све ове године ка нашој редакцији, иначе портала који никад није био на буџету општине Алексинац, а увек је био на услузи свим грађанима без обзира на политичку припадност.

Надамо се да ово није почетак, и крај сарадње са општинским органима и да ћемо и даље редовно добијати обавештења од свих градских структура, а све у циљу бољег информисања грађана Алексинца. Иза нас свих ових година стоји армија редовних пратиоца нашег портала и тим волонтера иначе новинарских аматера који свих ових година мисле на Вас.

Редакција Алексинац нет.


# општина Далибор Радичевић Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима