Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Intervju sa popularnim Jutjuberom

rss

08.11.2018. Vukan Ostojić

Svi oni koji ne znaju ko je Marko Vuletić imaju preko 30 godina, ili pak žive ispod kamena. Ukoliko ne znate ko je ovaj mladić nadam se da ćete saznati kroz intervju.

Intervju sa popularnim Jutjuberom

1. Zašto baš "Marko V"?

Odgovor: Zato što se zovem Marko i prezime mi počinje slovom V.

2. Koliko dugo se baviš snimanjem za Jutjub?

Odgovor: Ja sam svoje video klipove na Jutjub počeo da izbacujem još 2007. kada sam imao 7 godina. Bili su to kratki video snimci u kojim bi glavni junak bio kamerman koji je upoznavao ljude iz raznih zemalja i zajedno sa njima se borio protiv "Fuzije iz pakla". To sam radio sa društvom, tako da su svi imali pozitivne reakcije jer su bili uključeni u sam proces snimanja. Nakon toga sam započeo svoj Jutjub kanal na kome sam igrao igrice. Na samom početku društvo bi mi se podsmevalo i svi su mi govorili da gubim vreme. Danas mi ti isti drugari zahvaljuju što ih nisam poslušao i pitaju me kako da i oni uspeju.

3. Da li te roditelji podržavaju u tome što radiš?

Odgovor: Roditelji me podržavaju od samog početka, ne samo za Jutjub, već i za sve ostalo što radim. Tako da mogu reći da sam im veoma zahvalan na tome i da imam sreće što imam roditelje širokih shvatanja.

4. Šta ti je cilj na Jutjubu?

Odgovor: Cilj mi je prosto da se zabavim i ubijem vreme. Zbog obaveza do sada nisam imao prilike da se baš posvetim Jutjubu i da isplaniram kako ću, šta i kada objavljivati, što se odrazilo i na samo napredovanje mog Jutjub kanala. To mi ne pada teško, jer i sam kanal nisam otvorio sa namerom da se popularišem i zaradim, već da upoznam ljude koji dele slično interesovanje, da zabavim publiku i da naučim nešto novo. Mogu reći da su se svi ciljevi do sada ostvarili tako da sam veoma zadovoljan.

5. Šta preporučuješ onima koji kreću sa snimanjem za Jutjub?

Odgovor: Svim koji žele da postanu slavni ili da se obogate od Jutjuba preporučujem da odustanu, ali zato svakom ko uživa u tome da podeli deo svog života sa drugim ljudima i da svoje ideje sprovede u delo kroz video snimak, želim sve najbolje! Savetujem im da ostanu istrajni u tome, da ne odustaju zbog nekih glupih komentara na koje će siguran sam naići, već da im to bude podstrek da nastave dalje, da se još više trude i da budu uvek daju sve od sebe!

Komentara: 0


# intervju Radio S Vukan Ostojić
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}