Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Интервју са популарним Јутјубером

rss

08.11.2018. Вукан Остојић

Сви они који не знају ко је Марко Вулетић имају преко 30 година, или пак живе испод камена. Уколико не знате ко је овај младић надам се да ћете сазнати кроз интервју.

Интервју са популарним Јутјубером

1. Зашто баш "Марко В"?

Одговор: Зато што се зовем Марко и презиме ми почиње словом В.

2. Колико дуго се бавиш снимањем за Јутјуб?

Одговор: Ја сам своје видео клипове на Јутјуб почео да избацујем још 2007. када сам имао 7 година. Били су то кратки видео снимци у којим би главни јунак био камерман који је упознавао људе из разних земаља и заједно са њима се борио против "Фузије из пакла". То сам радио са друштвом, тако да су сви имали позитивне реакције јер су били укључени у сам процес снимања. Након тога сам започео свој Јутјуб канал на коме сам играо игрице. На самом почетку друштво би ми се подсмевало и сви су ми говорили да губим време. Данас ми ти исти другари захваљују што их нисам послушао и питају ме како да и они успеју.

3. Да ли те родитељи подржавају у томе што радиш?

Одговор: Родитељи ме подржавају од самог почетка, не само за Јутјуб, већ и за све остало што радим. Тако да могу рећи да сам им веома захвалан на томе и да имам среће што имам родитеље широких схватања.

4. Шта ти је циљ на Јутјубу?

Одговор: Циљ ми је просто да се забавим и убијем време. Због обавеза до сада нисам имао прилике да се баш посветим Јутјубу и да испланирам како ћу, шта и када објављивати, што се одразило и на само напредовање мог Јутјуб канала. То ми не пада тешко, јер и сам канал нисам отворио са намером да се популаришем и зарадим, већ да упознам људе који деле слично интересовање, да забавим публику и да научим нешто ново. Могу рећи да су се сви циљеви до сада остварили тако да сам веома задовољан.

5. Шта препоручујеш онима који крећу са снимањем за Јутјуб?

Одговор: Свим који желе да постану славни или да се обогате од Јутјуба препоручујем да одустану, али зато сваком ко ужива у томе да подели део свог живота са другим људима и да своје идеје спроведе у дело кроз видео снимак, желим све најбоље! Саветујем им да остану истрајни у томе, да не одустају због неких глупих коментара на које ће сигуран сам наићи, већ да им то буде подстрек да наставе даље, да се још више труде и да буду увек дају све од себе!


# интервју Радио С Вукан Остојић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима