Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački Deda Mraz

rss

15.12.2020. Miljana Jovanović

Poštovana deco,
(Dušan Radović bi tako započeo ovu novogodišnju priču)
Neko u Opštini Aleksinac je ove zime mislio na vas. Deda Mraza su pozvali, da svoj deci do 8 godina ukoliko mu napišu pismo i ostave podatke u " Deda Mrazovo poštansko sanduče" koje se do 14. decembra nalazilo u glavnoj ulici, dodeli novogodišnje paketiće. Bili ste zaista dobri i poslali 758 pisama! Sada čekajte i verujte u Deda Mraza.

Deda Mrazov proglas

Poštovani odrasli,

Vi koji ste videli facebook objavu na vreme i obavestili što više roditelja - bravo za vas! Vi koji niste na vreme videli Deda Mrazov proglas - više sreće sledeće godine poručuje opštinski Deda.

Inicijativa je zaista odlična (ma od koga došla jer organizatori žele da ostanu anonimni). 5 "sa tačkom" što bi učiteljica rekla jer ako pričamo o tome kako uvek može bolje hajde da sledeće godine u budžet bude uvršteno kao obavezna stavka da sva deca rođena između  2021. i 2014. god. npr. po matičnoj evidenciji dobiju paketiće bez obzira prijavili se ili ne, bez obzira da li su videli objavu ili ne. Hajde da, ukoliko je to veliki zalogaj za opštinski budžet, paketići budu podeljeni bar svima onima koji ne mogu sami da ih priušte, porodicama sa troje i više dece, onima koji vode bitku sa nekom bolešću...

U duhu nadolazećih praznika hajde da svi pomognemo nekome kome je to potrebno, doniramo paketić da svako dete dobije, doniramo novac malim i velikim borcima za život, doniramo vreme porodici i prijateljima. 

Ko želi nađe način ko ne želi nađe izgovor!

Srdačno,

Miljana JN

Komentara: 0


# Nova godina Deda Mraz Miljana Jovanović
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima