Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначки Деда Мраз

rss

15.12.2020. Миљана Јовановић

Поштована децо,
(Душан Радовић би тако започео ову новогодишњу причу)
Неко у Општини Алексинац је ове зиме мислио на вас. Деда Мраза су позвали, да свој деци до 8 година уколико му напишу писмо и оставе податке у " Деда Мразово поштанско сандуче" које се до 14. децембра налазило у главној улици, додели новогодишње пакетиће. Били сте заиста добри и послали 758 писама! Сада чекајте и верујте у Деда Мраза.

Деда Мразов проглас

Поштовани одрасли,

Ви који сте видели фацебоок објаву на време и обавестили што више родитеља - браво за вас! Ви који нисте на време видели Деда Мразов проглас - више среће следеће године поручује општински Деда.

Иницијатива је заиста одлична (ма од кога дошла јер организатори желе да остану анонимни). 5 "са тачком" што би учитељица рекла јер ако причамо о томе како увек може боље хајде да следеће године у буџет буде уврштено као обавезна ставка да сва деца рођена између  2021. и 2014. год. нпр. по матичној евиденцији добију пакетиће без обзира пријавили се или не, без обзира да ли су видели објаву или не. Хајде да, уколико је то велики залогај за општински буџет, пакетићи буду подељени бар свима онима који не могу сами да их приуште, породицама са троје и више деце, онима који воде битку са неком болешћу...

У духу надолазећих празника хајде да сви помогнемо некоме коме је то потребно, донирамо пакетић да свако дете добије, донирамо новац малим и великим борцима за живот, донирамо време породици и пријатељима. 

Ко жели нађе начин ко не жели нађе изговор!

Срдачно,

Миљана ЈН


# Нова година Деда Мраз Миљана Јовановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима