Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Volonteri Omladinskog kluba Aleksinac delili paketiće

rss

11.01.2020.

Nakon uspešno završene, četvrte po redu akcije "Dar za dečiji osmeh", volonteri Omladinskog kluba Aleksinac za vreme praznika nisu odmarali već su marljivo radili na klasifikaciji prikupljenih donacija kako bi mogli da obraduju mališane.

Foto: Fejsbuk

U četvrtak, 9. januara, volonteri OKA zajedno sa Crvenim krstom Aleksinac obišli su OŠ ''Smeh i suza''' i udruzenje MNRL i podelili oko 80 paketića. Pored paketića korisnicima škole i udruženja volonteri su odneli i veliki broj igračaka i društvenih igara koje su prilagođene potrebama korisnika.

Ostatak pripremljenih paketića volonteri OKA su predali Crvenom krstu Aleksinac i time podržali akciju ''Jedan paketić, puno ljubavi'' u okviru koje će novogodišnji paketići pronaći put do socijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Aleksinac.

Sva garderoba koja je prikupljena u okviru akcije preuzeta je od strane naših saradnika iz Caritas-a Aleksinac gde će nakon provere stanja u kome se nalazi, biti podeljena korisnicima sa teritorije opštine Aleksinac.

Omladinski klub Aleksinac se zahvaljuje sugrađanima koji su se odazvali akciji i učinili je uspešnom. Takođe, zahvaljuju saradnicima, Centru za kulturu i umetnost, Caritas Aleksinac, Crvenom krstu Aleksinac, koji su od samog početka učestvovali i dali svoj doprinos prilikom organizovanja akcije. Takođe, velika zahvalnost pripada i srednjim školama sa teritorije opštine Aleksinac: srednjoj školi ''Aleksinačka gimnazija'', srednjoj tehničkoj školi "Prota Stevan Dimitrijević" i srednjoj poljoprivrednoj školi "Šumatovac" koje su i pored donacija samoj akciji obezbedile i dovoljan broj volontera.

Za kraj se zahvaljuju i OŠ "Ljupče Nikolić'', OŠ "Vožd Karađorđe" i PU "Lane" i Nenadu Petroviću poznatijeg kao "Samo Kajzer" koji su i ove godine kao i prethodnih najveći donatori u vidu prikladno dekorisanih novogodišnjih paketića.

Izvor: Omladinski klub Aleksinac

Komentara: 0


# Ljupče Nikolić OŠ Vožd Karađorđe OŠ Centar za kulturu i umetnost Lane PU Aleksinačka gimnazija Nenad Petrović Omladinski klub Aleksinac
@cekulaleksinac @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima