Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Волонтери Омладинског клуба Алексинац делили пакетиће

rss

11.01.2020.

Након успешно завршене, четврте по реду акције "Дар за дечији осмех", волонтери Омладинског клуба Алексинац за време празника нису одмарали већ су марљиво радили на класификацији прикупљених донација како би могли да обрадују малишане.

Фото: Фејсбук

У четвртак, 9. јануара, волонтери ОКА заједно са Црвеним крстом Алексинац обишли су ОШ ''Смех и суза''' и удрузење МНРЛ и поделили око 80 пакетића. Поред пакетића корисницима школе и удружења волонтери су однели и велики број играчака и друштвених игара које су прилагођене потребама корисника.

Остатак припремљених пакетића волонтери ОКА су предали Црвеном крсту Алексинац и тиме подржали акцију ''Један пакетић, пуно љубави'' у оквиру које ће новогодишњи пакетићи пронаћи пут до социјално угрожених породица са територије општине Алексинац.

Сва гардероба која је прикупљена у оквиру акције преузета је од стране наших сарадника из Царитас-а Алексинац где ће након провере стања у коме се налази, бити подељена корисницима са територије општине Алексинац.

Омладински клуб Алексинац се захваљује суграђанима који су се одазвали акцији и учинили је успешном. Такође, захваљују сарадницима, Центру за културу и уметност, Царитас Алексинац, Црвеном крсту Алексинац, који су од самог почетка учествовали и дали свој допринос приликом организовања акције. Такође, велика захвалност припада и средњим школама са територије општине Алексинац: средњој школи ''Алексиначка гимназија'', средњој техничкој школи "Прота Стеван Димитријевић" и средњој пољопривредној школи "Шуматовац" које су и поред донација самој акцији обезбедиле и довољан број волонтера.

За крај се захваљују и ОШ "Љупче Николић'', ОШ "Вожд Карађорђе" и ПУ "Лане" и Ненаду Петровићу познатијег као "Само Кајзер" који су и ове године као и претходних највећи донатори у виду прикладно декорисаних новогодишњих пакетића.

Извор: Омладински клуб Алексинац


# Љупче Николић ОШ Вожд Карађорђе ОШ Центар за културу и уметност Лане ПУ Алексиначка гимназија Ненад Петровић Омладински клуб Алексинац
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима