Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Vladan Mladenović među najboljim obrazovateljima u Srbiji

rss

30.12.2016. Mladen Jovanović

Treću godinu zaredom udruženje za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“ dodeljuje nagrade za najbolje edukatore u obrazovanju, iz redova zaposlenih u osnovnim i srednjim školama.

Vladan Mladenović među najboljim obrazovateljima u Srbiji

Ove godine ovu laskavu titulu poneo je i naš sugrađanin Vladan Mladenović, profesor fizike u Aleksinačkoj gimnaziji koji deo svoje norme ostvaruje i u OŠ „Ivan Vušović“ u Ražnju.

Do sada više puta nagrađivani na raznim konkursima vezanim za obrazovanje gde je izlagao svoje časove i radove, profesor Mladenović titulu najboljeg edukatora dobio je sa još 15 prosvetnih radnika iz Srbije.

Pored toga ovaj vredni stvaralac objavljuje svoje radove u stručnim i naučnim časopisima, a neki od njih su ušli i u „Baze znanja“ nagradni konkursa „Digitalni čas“ i „Kreativna radionica“. Autor je mnogobrojnih seminara, konferencija i tribina, a Društvo fizičara Srbije izabralo je Vladana Mladenovića za svog predstavnika u Nacionalnom prosvetnom savetu.

Udruženje „Živojin Mišić“ kroz svoje razne projekte želi da ohrabri mlade da se upuste u preduzetništvo i da se podigne svest o njegovom značaju. Projekat „Najbolji edukatori Srbije“ ima za cilj da osvesti i podseti učitelje, nastavnike i profesore koliko je njihova profesija i kvalitet u radu važan za celo društvo i budućnost zemlje. Želja je da se isticanjem najboljih skrene pažnju na prave vrednosti u nastavi i da se ostalima da primer ili ideju čemu treba da teže.

Komentara: 3


# obrazovanje Vladan Mladenović Živojin Mišić
@AlVladan @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+6) (-3)

  Cestitam! 30.12.2016.
  Profesor Vlada i meni predaje fiziku u gimaz.To je najbolji prof.gimnaz.i svi djaci ga vole i sa osmehom na licu idu na njegov cas.
  Cestitam Vam profesore,najbolji ste!

 • (+4) (-3)

  Aleksinac u srcu. 01.01.2017.
  Gospodinu cestitam.Da se nesto i iz Aleksinca lepo cuje.

  Srecna Nova 2017 a godina svim citaocima Aleksinac net a , kao i redakciji. Zdravlje pre svega zelim,mir,slogu i uspeh na svim poljima. I pored svih pritisaka kojima ste izlozeni , zadrzite relativno objektivni stav i nemojte dozvoliti recnik koji Vam ne prilici ,to je ipak za Skupstinu , budite sajt svih nas citalaca od 7 do 77 godina bez obzira na versku ,ideolosku ili neku drugu pripadnost...Srecna Nova 2017 a svim Aleksincanima ma gde bili.....

 • (+4) (-2)

  Neponovljivi 02.01.2017.
  Potpuno zasluzeno.... Svaka cast... sve cestitke


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima