Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U Gornjem Krupcu raskopana ulica čeka grebani asfalt

rss

10.01.2021. Aleksinac.net

Kada je u toku zima u kojoj se smenjuju kiša i sneg, svakoga dana, ljudima koji žive u neasfaltiranim ulicama u opštini Aleksinac je najteže, ali situacija u Gornjem Krupcu prevazilazi sve granice tolerancije koju građani mogu da imaju prema nadležnim službama Aleksinca.

U Gornjem Krupcu raskopana ulica čeka grebani asfalt

Čija je odgovornost što je ulica Đorđa Karađorđa koja se nalazi nedaleko od centra sela Gornji Krupac ostala raskopana, trenutno nije poznato. U ulici je rađena zamena vodovodne cevi i kada je taj posao završen zemlja je samo nabacana da popuni rupe, ali ne i da se ulica vrati u prvobitno stanje. Po rečima izvora Aleksinac.net predsednik sela Gornji Krupac je rekao da on tu ne može ništa da uradi dok ova ulica ne dođe na red za grebani asfalt. Kada će se to desiti, takođe, nije poznato.

Kao u većini naših sela, pa i u ovoj ulici žive stari ljudi kojima je sada dodatno otežano, skoro i nemoguće da se kreću ka i od svojih kuća. Stara praksa, prebacivanja odgovornosti, će u ovom slučaju skupo koštati meštane ove ulice u Gornjem Krupcu i samo je pitanje kada će neko da se povredi prilikom pokušavanja da njome dođe do svog doma.

Komentara: 0


# Aleksinac Gornji Krupac Aleksinac.Net
@aleksinacnet @


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima