Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rizičan prevoz rudara

rss

14.07.2015. D. Ostojić

Pismom i fotografijama nam se obratilo nekoliko rudara Aleksinačkog rudnika, tvrde da im je vožnja u autobusu do posla i s posla jedna vrsta rizika.

Rizičan prevoz rudara

Bez želje da ulazimo u detalje, objavljujemo slike koje smo dobili, a na njima se svi detalji jasno vide. 

Šaljemo apel nadležnima, rešite rudarima ovaj problem. 

Aleksinčani su posebno osetljivi na rudare, jer se u našem gradu dobro zna koliko je rudarskih porodica unesrećeno mnogobrojnim rudarskim nesrećama.

Takođe, svi mi u Aleksincu dobro znamo da je rudnik bio motor razvoja opštine, jer u doba dok je rudnik radio velika količina para se slivala u opštinski budžet. 

Zato sam siguran da će mnogi Aleksinčani deliti moje mišljenje, 
RUDARI NE ZASLUŽUJU DA SE VOZE U OVAKVOM AUTOBUSU

video...

Komentara: 17


# Aleksinački Rudnik bezbednost autobus rudari
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+19) (-2)

  Plava ptica 14.07.2015.
  Na ovom primeru jasno se vidi da za prevoz radnika nema para,ali zato ima za radnicke sporske igre i proslave 8 marta,za to su zene posebno zahvalne nasim predsednicima sindikata Ljubisi i Zaretu i nasem najboljem direktoru sa pestera

 • (+19) (-2)

  dragana 14.07.2015.
  Pogledajte u sta se voze.Sramota!!!

 • (+20) (-3)

  srdjan 14.07.2015.
  A direktor ima za kafanu sa njegovim drustvom,a nema za autobus

 • (+19) (-4)

  joca 15.07.2015.
  Gospodine Ostojicu mogli bi ste da pokrenete i pricu o takozvanoj velikoj investiciji livnici na rudniku.Livnica neradi radnici primljeni sede i nerade a masine kupljene za dobre pare.Do sada za to jos niko nije odgovarao i dali ce.

 • (+20) (-2)

  zoki 15.07.2015.
  Ljubisa bi mogao sam od svojih mesecnih primanja sa rudnika on, zena,sin i sindikalne clanarine da sam popravi autobus,ajde malo da budemo humani

 • (+19) (-2)

  rudar 15.07.2015.
  Sramota gde su ti predsednici sindikata da resavaju ovakve probleme.

 • (+14) (-1)

  Eva 16.07.2015.
  Sindikalac Ljubisa je najveci lopov,malo mu je bilo sto je krao pare I svoje kredite otplacivali mu jadni rudari vec I dalje zari I pali.Celu familiju je zaposlio vozika se taksijem iz Soko banje provode se po moru sindikalci i njihove familije a jadni radnici rudari nemaju ni bezbednu voznju do svojih radnih mesta.Dokle vise Ljubisa da li verujes I boga?

 • (+14) (-2)

  jasna 16.07.2015.
  Inace predsednik sindikata S Ljubisa poznat je po tome sto je pisao nadnice koje rudari nisu odradili ,i tako stekao slavu da mu niko nista nemoze,i postao popularan.Mada je to krivicno delo za njega to ne vazi.

 • (+11) (-0)

  bivsi radnik 18.07.2015.
  Da li se secas ljubisa kad si neovlascanouzeo crvenu vektru koju je kupio Krstic i razbio je prema prokuplju isao kod dete u skolu,rudari platili opravku,ti zaradio,i postaoveliki veliki veliki

 • (+13) (-0)

  slika 18.07.2015.
  Ljubisa za ove 10godine je sisao u jamu samo kad treba da se slika,a bosko ni toliko

 • (+11) (-0)

  bojan 19.07.2015.
  Mi svi znamo da naseg predsednika Zareta ne interesuje autobus iako je dugo u uvakvom stanju,on imas svoj sluzbeni auto i dobro ga odrzava.

 • (+12) (-1)

  radnik 19.07.2015.
  Dakle ljubisu injegov sindikat neinteresuje autobus

 • (+8) (-1)

  g stankovic 24.07.2015.
  Zasto ljubisa ne das interviju zasto imas pravo da zaustavis smenu,zbog cega ti mozes da pravdas dnevnice rudarima i pises nadnice,da li si predsedmik sindikata 20 god,da li svi clanovi tvoje porodice rade na rudniku,zasto si posekao bagrenje i orahe oko rudnika,zasto livnica neradi,svi kayu da ti sin u radionici ne radi nista,gde trosis clanarinu,da li si razbio sluzbeni auto,zasto sebe nazivate sindikalna mafija,zasto te neiteresuje autobus.

 • (+8) (-0)

  Krao sindikalne izbore 25.07.2015.
  E moja deco dok je stigo do bagremce,on je krao sindikalne izbore,kada je video da ce da izgubi ukrao izbore od kuma Martina P,imao je izmisnjene protiv kandidate,zatim svoje izborne komisije,jednom je pisao 27 nad Draganu Jovanovicu iz Adravca da mu nosi kutije,zadnji put je prepao Zdenku i bila je izmisnjen protiv kandidat.Ljubisa ti si bruka za rudarsku struku.

 • (+6) (-0)

  jos jedna prevara 28.07.2015.
  Na zajednicki glavnim odborima navodno,privatnog ljubisinog sindikata i nezavisnih potrona,odluceno je da nisu znali da je autobus u takvom stanju i da je za sve kriv sef auti parka ,i da se najteze kazni,sta ste ocekivali o takvih ljudi bez obraza,vadjenje fleka.

 • (+6) (-0)

  medjuljudski odnosi 28.07.2015.
  Na istom sastanku ustanovljeno je da su medjuljudki odnosi losi,jesu to je tacno,ali zbog porodicnog zapisljavanja,zbog dinastije stanojevic,zbog pisanja nadnica samo onima koje ti kupujes,zbog nagradjivanja istih,zbog toga sto ne kraduckate nego kradete....

 • (+3) (-0)

  pravnik 30.07.2015.
  Da li vi imate direjtora i pravnu sluzbu,zna se ko je nezakonito zaustavio smenu otkaz ugovora,a ne on da trazi krivca,nego ste svi korumpirani,necete dugo ovako


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima