Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Prijavite se za prolećnu akciju podele sadnica

rss

12.02.2021.

Aleksinac se nalazi na spisku gde će na proleće biti podela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno. Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli.

Prijavite se za prolećnu akciju podele sadnica

Ova akcija predstavlja jedinstevnu priliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi Svoj Hlad” nije samo sadnja Belog Jasena, nego priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica do svih opština i partnerskih ekoloških organizacija preko kojih se vrši podela. Takođe podrazumeva mnogo truda i rada u korist svih građana koji žele da učestvuju u borbi za zdraviju sredinu u kojoj sutra želimo da žive naša deca.

Takođe akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji u 2021. godini i bez čije podrške samu nije moguće realizovati. Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi kojoj smo najpotrebniji a ime vaše kompanije ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Svi zainteresovani građani mogu da nas prate preko naših društvenih mreža (Fejsbuk Instagram) i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas.

posadisvojhlad.rs
 

Komentara: 0


# Aleksinac sadnice
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima