Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пријавите се за пролећну акцију поделе садница

rss

12.02.2021.

Алексинац се налази на списку где ће на пролеће бити подела садница и овим путем желимо да обавестимо све грађане да припреме локацију за садњу своје саднице коју ће моћи да преузму бесплатно. Уз садницу ће бити достављено и упутство за садњу као и везица за име и датума садње, за оне који се са садњом до сада нису сусрели.

Пријавите се за пролећну акцију поделе садница

Ова акција представља јединстевну прилику за породице, где ће и деца моћи да учествују у овако лепим догађајима и посадити “своје дрво” које ће расти заједно са њима, а уједно тиме неговати и градити однос и љубав према природи.

Акција “Посади Свој Хлад” није само садња Белог Јасена, него припрема, логистика, организација, дистрибуција садница до свих општина и партнерских еколошких организација преко којих се врши подела. Такође подразумева много труда и рада у корист свих грађана који желе да учествују у борби за здравију средину у којој сутра желимо да живе наша деца.

Такође акција је права прилика за све друштвено одговорне компаније које желе да постану део највеће еколошке акције у Србији у 2021. години и без чије подршке саму није могуће реализовати. Нека ваша подршка акцији буде слика одговорног пословања према грађанима и природи којој смо најпотребнији а име ваше компаније поносно повеже људе у заједничкој борби за чистији ваздух.

Сви заинтересовани грађани могу да нас прате преко наших друштвених мрежа (Фејсбук Инстаграм) и тако на време буду информисани о датуму и месту поделе пролећних бесплатних садница које ће посадити за здравији и срећнији живот свих нас.

posadisvojhlad.rs
 


# Алексинац саднице
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима